Navštíveno 7354x

30.12.2020, 09:13 |
Fonfy Ahojte otazka
Zakupil som morel virtus 602
Mam momentalne eton ma 75.4 ten chcem predať lebo je slaby na virtus
Kupit radsej overeny arc zatial do pasivu neskor dokupit nejaky maly 2 kanal k nemu na vysky a hrat aktiv alebo kupit eton ktory ma 4x145 watt
Neviem sa rozhodnut
Skor ci neskor aj tak pojdes do aktivu, cize by som asi ani nerozmyslal a isiel do Etonu ...

30.12.2020, 21:11 |
Fonfy ved jasne pasiv by bol iba docasne
k arc mozem dokupit maly 2 kanal na vysky
preto neviem co zobrat :)
Než utrácet za zesíky, pořiď si třípásmo nebo nějaký wideband / Full-range místo výšky.

31.12.2020, 09:44 |
TommyDS | Upraveno: 2020-12-31 11:03:18
Fonfy: ved prave preto, ze tym Eton-om mas jedno riesenie a nemusis tahat 2x kabel, hladat miesto, riesit zladenei dizajnu, atd ... nespekuluj a ber ETON.
Kiklop32: 3pasmo fajn, ale aj viacej rizika, ze to clovek nenaladi, klasicke 2 pasmo aktiv vacsinou 90% ludi uspokoji. Co sa tyka Fullrange, aktualne dost trendy, ale nie lacna zalezitost (naozaj kvalitny full range a nie len deklarovany podla mna 350 - 500EUR par), resp vies nieco lacnejsie doporucit ?

31.12.2020, 09:48 |
Fonfy Full range aj 3 pasmo som zavrhol
Jednoducho preto lebo 80prs nejde pod 1.25khz na ten fullrange co by nemalo zmysel
Ked uz isiel by som do 3 pasma a s poriadnym dsp
Ale nechcem do starej fabie investovat tolko penazi stalo by to velmi vela
2 pasmo bude ok zoberiem ten eton
Musim este dosetrit a idem dat auto Gabovi tak ci tak uz konecne :) chcem aby mi to porobil aby to aj naladil a aby to vyzera dobre a bolo to poriadne namontovane co sa repro tyka takze v lete uz to bude konecne komplet :)