Navštíveno 9147x

Zdar dvere vytlumeny (passat b8) repro zadelano. 1. Prijde mi ze vyhybka celkem utlumila stredobas, odpojil jsem ho a pripojil zatim natvrdo. I tak to nebasuje ani zdaleka jako puvodni repro. 2.pomohl by tomu zesilovac?? Vytahnout stredy a basy?? Pocitove to hraje o dost hur nez puvodni repro.
neco máš blbě,mě to hrálo na rádio a teď přes zes solidně,určitě lepší než origo papír
Jestli jsem pochopil dobre navod a doufam ze jo. Tak prvni dva z leva minus a plus od radia, 3 oba minusy od stredobasu i vysky, 4 pozice plus od bsredobasu a 5 nebo 6 plus vyska..takhle to hralo dost tlumene. I po aktualnim prepojeni stredobasu na prvni dve pozice(privod od radia) se to mirne zlepsilo ale basy proste ne a ne prijit asi si vzali dovolenou nebo uz fakt nevim.

Měl jsem.
Bez zesu je to úplně k ničemu.
Ani se zesem žádná sláva.
Origo papíráky se chovají na spodku úplně jinak - tzn udělají bordel, ale to je tak vše.
mel sem je...tohle byla vcelku povedena řada,ale urcite chtej zesilovac na radiu bych zázraky necekal,ikdyz bych řekl,ze ve tvem pripade nebude asi uplne ani instalace/zapojeni ok
Zapojeni i instalace ted uz je ok, chvili mi trvalo nrz sem prisel na to kterej kabel je blbe. Jednu stranu jsem mel zapojenou opacne. Hadalo se to a dokonce mi zalehavalo ucho. Kazdopadne jsem radne vytlumil utesnil. A hle uz to relativne hraje ale bude to chtit ten zesilovac. A rovnou asi 4ch, planuju sub akorat nevim jestli 10ku nebo 12ku pujde do bocnice v kufru. Ale na to si budu muset chvili pockat, planuje se narozeni druheho potomka takze kocarek pliny atd atd.... Kazdopadne dekuju aspon za to malo rad, helplo to a to je hlavni.
Zapoj je na zesilovac a hlavne dej kvalitni repro kabely aspoň 2.5qmm a uvidiř rozdil a urcite budes spokojeny.