Ahoj, Dokazal by mi někdo sehnat/doporucit/objednat z Ali,Ebay nebo odkudkoli...adapter pro zachovani ovladani na volantu při vyměně za neorigo 1 DIN radio. U nas sem nic nenasel a popravde ani nevim zda se vůbec něco vyrabi.... Kdo by dokazal něco najit ma u mě flašku jistou :) Auto Mazda 6 GG r.v. 2006 je to pro facelift model viz.foto a je tam origo hudba BOSE
To se sériově nevyrábi :D dá se to udělat, když má rádio vstup na externí ovládání, k tomu protokol, jakýma datama to ovládat a pak si vytvořit vlasní program pro ovládání rádia těma tlačítkama.
Systém ovládání na volantu nemá s aktivním, či pasivním originálním systémem naštěstí nic společného. Je pravdou, že přímo daný adaptér s patřičnou kabeláží prakticky nikdo nevyrábí. Nicméně dle dostupných tabulek umí číst a předávat dané informace ASWC1, která není ani moc drahá. Pro jistotu jsem koukal i do schémat zapojení a určení vodičů a Mazda 6 s r.v. 03-08 je zahrnuta jako podporující. [ Link ]
Carmedia-pokud by to takto slo byla by to parada,tak nebo tak se zapojenim se stejne radeji chystam k Vam,takze jak jen bude cas domluvime termin ;-) DavidCh- no doufam,ze reseni Carmedia bude fungovat a nebude se to muset delat nejak treba jak pises :-)