Navštíveno 8701x

24.07.2018, 23:34 |
Petura | Upraveno: 2018-07-24 23:34:33
potřeboval bych radu s výměnou rádia v P307 (2004), nechci přijít o info displej, zůstane funkční (hodiny, stav baterie, otevřené dveře, teploměr, atd?), to že rádio se tam nebude zobrazovat a nebude funkční ovladač pod radiem mi nevadí...
je tam základní rádio a displej viz. obrázky

displej

A co kdybys tomu objetoval 3 minuty a vypojil to radio a zkusil to? :-D
Na xsaře máme taky neorigo radio a hlášky zůstaly
Jo, displej zustane normalne funkcni.
Kazdopadne s kazdym neorigo radiem pujde rapidne dolu prijem stanic a taky je tam trosku problem s napajenim, protoze original radio ma svoji baterii, diky ktere drzi pamet. Neni tam totiz staly napajeni. Jedno plus je pod klicem a druhy, ktery by melo byt staly, se po par minutach bez klicku odpojuje taky. Maji to u Pazoutu tusim nazvany Economy mode.

25.07.2018, 22:41 |
Petura | Upraveno: 2018-07-25 22:42:46
zkoušet jsem to nechtěl kvůli kódu rádia, kdyby to nefungovalo a pak jsem nemusel složitě hledat jak rozchodit původní rádio...
příjem stanic mě nějak nevadí, ono to céčko má anténu bůhví kde a i teď to stojí za prd
a co couvací senzory? hledal jsem info po netu, někde píšou nic není problém vše funguje, jinde zase, že senzory jsou přes rádio a tak se origo musí zachovat a přpojit druhé rádio místo odkládacího šuplíku...
Tak rádio hraje, ale nevypíná se s klíčkem, tzn. po vytažení klíčků ze zapalování stále hraje. Když prehodim kabely napájení, tak se vymaže paměť rádia (Alpine 9880).
Presne, jak jsem psal :D Tam totiz staly plus neexistuje. To jakoby staly plus se vypina po nejake dobe od vypnuti klicku. Jedina moznost je si natahnout staly plus naprimo od baterky pres solo pojistku.
Vy tady zas řešíte šajze.
Pokud je spínanej plus, tak si dotáhni tvrdej a hotovo.
Tak nakonec pomoc odborníka, nějak zpřeházel kabeláž za ISO konektorem, rádio funguje, vypíná se samo po cca minutě až nastane nějaký econo mód co má Pažout...