Navštíveno 8165x

17.05.2018, 10:04 |
DaveX Ahoj, jelikož se zbavuji starého auta, zbudou mi tady Morely Tempo 6, zesilovač, rádio atd. Nedělal si náhodou někdo ozvučení do garáže nebo dílny z komponent z auta? Zajímají mě jen 2 věci.
Uzavřenka pro morely, 10-15 litrů?
Jak vyřešit zdroj?
Díky moc.
Kup si nějakou starší věž, nebo novou dle chuti a máš po problémech. Protože jako zdroj potřebuješ nejlépe lab. zdroj a pak vymyslet jak udržet napětí pro paměť rádia, takže se pravděpodobně nevyhneš baterce. Takže ve finále zbytečně složitý vs. to co se dá za pár sehnat.
Prodej ty věci a kup za to něco co frčí na 230V.

17.05.2018, 11:58 |
DaveX Jasně, vím, že je jednodušší si koupit věž, spíš jsem to chtěl jako koníčka. Myslím, že kdysi to borci dělali přes zdroj od PC.

17.05.2018, 12:36 |
kiklop32 | Upraveno: 2018-05-17 12:37:20
Samozřejmě stačí cokoliv co ti dá cca. 12V. Ale je to v dnešní době celé nesmysl.
Zdroj, baterka ( pokud to nebudeš mít furt pod proudem ), celý to popájet, postavit bedny a ve finále to nebude nic moc.
Jde to a hraje to celkem fajn ze i vrata cinkaji :) napajeni mam atx pc zdroj 500watovy predelany na 1vetev a to na 14.7v.zatim mam 3 kapacitory 4.7mf ktere nabijim pres zarovku a pak zapnu jistic a vse je pod proudem jak ma.pamet
pamet na radiu jsem resil externi baterkou ktera byla jen na tu pamet ale uz to nepouzivam.fm neposloucham a 2x zmacknu cudlik a radio mam nastavene.taky my zbyli z auta neake blbosti a bylo mi je lito prodat tak jsem postavil ozvucnice a jsem max spokojen