kiklop32: Zesik určitě řešit nechci. Nějaké laminace atp také ne.
Toxxx: v předních dveřích jsou repra šroubnuté ve dveřích ne v tapecu (passat to tak má, tak audi určitě taky). SUB pod sedačku nechci, nechci řešit zesík.
Taky mě napadlo dozadu nedávat výšky, aby to nepřeřvávalo basy, ale jak by to v reálu znělo nemám představu. Hlavně nevím co se tam vleze za rozměr, nezbyde asi nic jiného než to rozebrat a změřit sériové repro a prostor kolem nich.
TomasT: Horší už nemůže být asi nic. Hraje to fakt otřesně. Třeba Passat B5.5 mi hraje proti tomu skvostně :-) V A6 C5 mám BOSE a to hraje tak ideálně, ale samozřejmě je podpořeno origo SW v kufru. Ještě zkusím koupit rádio jestli to nezahraje lépe než to origo a pak začnu špekulovat s reprama, nějaké kompa do dveří + vytlumení udělám tak či tak, aby to šlo s otevřenou střechou trochu poslouchat. Nechci, aby to řvalo všude kolem, nepotřebuju být slyšet dřív než vidět. Není mi 18 :-)
V palubce zřejmě je taky dost repráku viz foto, ale tam se asi těžko něco dopasuje a hraje to do skla což není dle mě ideální to by se asi odstřihlo.
Poraďte nějaké 165 kompa do těch dveří.