Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Keramicke menice v autohifi

o Navštíveno 6174x o
o 03.07.2016, 22:18 | TomasT
Vyrabi nekdo keramicke menice v autohifi ? Zvazuju porizeni vyskovych repro, keramicke menice mne vyhovujou. Mam ale pozadavek z ktereho neslevim, musi se vejit do originalniho mista, cili prumer max 43mm.

Pripadne muzete mne odkazat na prijemne vyskace ktere by se vesly do tech 43mm ? Vyhovi AD T100, nejake jine napady -)

o 03.07.2016, 22:21 | noclue
co konkretne ponukaju dane keramicke menice, co by napr. ring, berylium alebo hodvab nevedeli?

podla toho co konkretne hladas, sa mozno podari poradit...
o 03.07.2016, 22:27 | TomasT
Co nabizeji, no, mam je doma a velmi mne vyhovuji prednesem. Berylia dela focal, ten nechci, mel jsem taky, accuton s keramikou mne maximalne vyhovuje...

Hledam neco k w800neo a m40neo...
o 03.07.2016, 23:01 | noclue | Upraveno: 2016-07-03 23:01:51
zaujimave..
prace acuton mi prisiel velmi priamy a presny, mozno povedat az dietny v podstate stylom prednesu blizko mojim oblubenym scanom

AD (m25, mm4, mm1, mm6, w800neo, viper F6) je v mojej skusenosti uplne ine, ovela mohutnejsi ale s troska menej jemnymi detailmi.

Treba skusit Diabolo R25XS2, maly Scan Illu, HAT, este tu boli Brax na predaj....
o 03.07.2016, 23:12 | TomasT
Podivam se na to, dekuji moc.
o 04.07.2016, 08:15 | TommyDS
Realne do autohifi keramiku najdes bud Accuton, alebo potom Eton, ale pravdepodobne nebude pasovat rozmer ... Stale som ale toho nazoru, ze cesta ktorou sa chystas ist, nie je uplne spravna - zachovanim povodneho umiestnania a vacsiny povodnych komponentov to bude vzdy velky kompromis...
o 04.07.2016, 09:36 | TomasT
Bohuzel, primarne je to auto. Mne bude stacit kdyz mne to prestane srat, necekam od toho ze to bude jako hajendove stroje, nebude. Mimochodem asi se vam to mnohym nebude libit, ale primarni vliv ma prostor ve kterem se to provozuje a taky zdroj signalu. Ani jedno neovlivnim - kabina auta a CIC proste neobetuju - to je hracka kterou mam moc rad. Baworak neni uplne to nejidealnejsi reseni.

ETON mam taky hodne rad, mam od nich basaky.

Nicmene k tem vyskam, ss ilu je prilis velky, R25XS2 se mi nedari vubec najit, HAT prilis velke, brax nejspis nezaplatim...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3235 sekund.