Navštíveno 5838x

01.04.2016, 13:50 |
pajeccc | Upraveno: 2016-04-01 13:52:58
Ahojte, prepácte ze zakladám nový príspevok ale potrebujem poradit ohladom HU.
Chcel som P88RS2-ku, ale v top stave, problém je že si drzia cenu 200-260€, je to az tak vysoko že zato z miernym doplatkom kupim P80PRS. Teraz mám 9855-ku zvukovo je to typicka alpina ale nieje t ono, nastavenie zvuku v poho... Kedze som pocul aj vlastnil P88RS2, je to pre mna jasna volba, ALE ta CENA!!! , navyse nepodporuje USB .
Pocul som ale nemám potvrdené že:
P88RS-hrá síce dobre ale je kazové
P88RS2-TOP!!!, hrá dobre vypadá dobre,je to RS-ko ale v novom kabate, nema USB (treba pochuja CD nosit)
P80PRS-zevraj čína, hrá horsie ako RS2-ka, samy plast vrzgajuci za tiepeniaze proste otras... Ma USB aj BT
Otazka je ci ist radsej do PRS-ka, alebo ozeliet to USB a kupit (aj ked za vysoku cenu a bez zaruky) RS2???IDE MI IBA O ZVUK A MOŽNOSTI NASTAVENIA AKTIVU!!! Nic inema nezaujima.
POPROSÍM!!! len objektívne názory, názory typu mam len jedno z nich a nepocul (nevidel) som ostatné prosím nepíšte
Dakujem
Zas P80 az taka katastrofa nie je :) samozrejme viacej plastu, slabsie vnutornosti, ale maloobchodna cena tiez niekde inde ako P88RS2, cize ta uspora sa musela niekde prejavit. Osobne by som urcite isiel po P88RS2, s malym doplatkom sa da urobit trosku aj upgrade vnutra co posunie zvuk este dalej. Pokial ale niekde zozenies, casom odporucam aspon dat spravit maly servis, plus z ebay objednat ten pasok na prepojenie radia s panelom, ten sa zvykne kazit a potom spravne nevyklapa panel ... Dalsia moznost ist potom uz vyssie do serie Dex-P a Deq-P
Tommy vedel som ze mi toto napises, ja len 2 otazky, v com spociva upgrade RS2 a kolko to stoji? Zvukovo porovnanie PRS/RS2, nastavenia aktivu rovnake ci je PRS dalej?
Ja to dam z opacneho konca - preco 260€ za RS2?
Bit10D stoji s troskou stastia 300€, k tomu treba
Nexus7 alebo Alpinu/Clarion s optickym vystupom...cize cca 400€ a moznosti nastavenia su ovela lepsie, zvuk tiez pocutelne lepsi.
alternativne za 450€ je Dex/Deq P9/90, tam si treba dat pozor na stare mechaniky displeja a polamane opticke kable

01.04.2016, 15:30 |
pajeccc | Upraveno: 2016-04-01 15:37:11
noclue, viem nechces mi zle, ale mam svoj deadline, a tou je RS2. Dalej ist nechcem, to je potom cesta do pekla!
Rad si vypocujem tvoju install, urcite to bude pre mna prínosom...
viem, co chces povedat...
dnes som pocuval vsetky regalovky od Dynaudia od DM2/7 po Contour 1.4.... budu to Contoury
pajecc: moznosti ladenia aktivu ti postacia u oboch radii. P88RS2 je zvukom inde, hlavne detailami, objemom, dynamikou. Co sa tyka upgrade, je to myslim do 200eur, presne komponenty ti nepoviem, ale vacsinou sa menia OP, pripadne ine komponenty, ktore vedia ovplyvnit zvuk... na mojej P90 sa tiez robili nejake upravy, dalsi stage by bol napriklad vymena Clocku za presnejsi, atd ...
tommy> porovnaj prosim
88RS2 + mod = 450e
a vanilla Dex+Deq P9 =450e

02.04.2016, 13:27 |
TommyDS | Upraveno: 2016-04-02 13:28:27
co je vanilla Dex? specialna prichut? :-)
tie modifikacie RS2ke dost prihodia na zvuku, cize cista dex/deq P9 zvukom nie je az tak diametralne lepsia, z pohladu nastaveni a ovladatelnosti ale radsej P9... akurat otazka ci po kupe P9 rovno neurobit mensi servis, kedze su to uz dost stare kusky, co ti nadobudaciu cenu trosku navysi ... ak idu podobne aj P90ky, tak tu svoju radsej dam do vitriny :-)
Dobre pani, dakujem za prispevky, P88RS2 je uz doma.
Vsetko krasa len tie CINCHE s tych mi je zle, ako mohol dat niekto na taku masinu take cinske shity??? Idem to preletovat a dat tam nejake poriadne CINCHE.
Ked to ides prerabat, preco nenaletujes rovno kable?
noclue aj nad tym som rozmyslal, myslis, ze to bude lepšie???
Urcite usetris min 3 prechody

04.04.2016, 20:14 |
Chris Napajkuje teda 3-3,5m dlhe RCA kable ? :)
presne, ked ho stvu orginal cinche :)
Nie 3,5 ale 4,4 metrove... :)