Navštíveno 7117x

Nazdarek potreboval by som poradit ako ozvucit e46 touring mam tam origo priplatkovu muziku harman kardon hra to pekne cisto ale chybaju my tam bassy otazka znie ako pripojit subwoofer ked ze na origo radiu nejsu sinchove vystupy

28.03.2016, 13:26 |
oberon | Upraveno: 2016-03-28 13:35:25
Nazdar,
jedna moznost je, ze pouzijes High/Low adapter, napr.
[ Link ] (je ich viac druhov, treba si vybrat) alebo potom tymto HIGH LEVEL vstupom uz moze byt vybaveny aj zosilovac, ktory bude pohanat subwoofer. Potom ten prevodnik, resp. HIGH vstup na zosilovaci paralelne napojis na povodnu kabelaz ku reproduktorom, ktore hraju aj najnizsie frekvencie. Na zosiku samozrejme nastavis LPF(spodnu priepust) asi na 80-100Hz, aby si do subwoofera zbytocne nepustal vyssie frekvencie
Na fotke nizsie je priklad vysokourovnoveho vstupu na zosiku

Ide tam spravit vsetko, otazka penazi. AK si to nikdy nerobil, urcite si to daj urobit niekomu profesionalne, usetris peniaze, nakolko kupus len raz. Za mna odporucam il trade, nastavia Ti to a pojdes prec happy.
aka kvalita zvuku ide cez ten adapter ? ale zasa ked ho tam dam budem musiet odpojit zadne repro ale chcel by som ich zachovat
aky je limit na zostavu? nic v zlom, ale premium sound HK v BMW nikdy nebol dobry ... tak ako spominal aj noclue, najlepsie zaviest niekomu, kto sa vyzna, v SR naozaj najlepsie asi ILtrade - Tuninghifishop
aky je limit na zostavu? nic v zlom, ale premium sound HK v BMW nikdy nebol dobry ... tak ako spominal aj noclue, najlepsie zaviest niekomu, kto sa vyzna, v SR naozaj najlepsie asi ILtrade - Tuninghifishop
pri subwooferi nie je problem s kvalitou signalu ale s zladenim s origo reprakmi a hlavne kvalitou origo reprakov
Uprimne>
premiovy Hermann z Kartonu v tom aute si pamatam celkom dobre, aj ked to uz je par rokov, co som to pocul.
V skratke znie jak tranzisorove radio radio za 50Euro, teda bezny borec, ktory si ho ako jazdenku kupi, chce troska poladit basy, pretoze tie mu chybaju najviac.
Potom su 2 moznosti> ladi svojpomocne hovadince a kravince, pripadne to co mu odborne poradia podobni borci na forach... ked minie prvy liter a este stale to nema tie basy, co chcel, tak zacne riesit preco.
2. moznost> povie rozpocet (dametomu ten liter) niekomu, kto sa v tom vyzna a take auto uz robil nie jedenkrat. Ten mu nielen teoreticky ale prakticky vie povedat, co je mozne za ten liter a vacsinou borec odchadza s vytlmenymi dverami vymenenym OEM systemom za nieco ako bit audison prima / mosconi zosik s 8k dsp a novymi repro. Vacsinou to stoji viac ako ten liter.
To som napisal len preto, lebo si sa pytal na kvalitu.
Pre mna kvalitny zvuk = neskresleny zvuk cd, co leze z reprakov tak, aby sa posluchac citil "live" pritomny na nahravani, ale >99% ludi kvalitu definuje inak ako ja...