Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vyber 15 palcoveho menica

o Navštíveno 5424x o
o 22.02.2016, 14:48 | cucac | Upraveno: 2016-02-22 14:51:45
Caute,
uz dlhsie sa nevenujem aktivne autohifi problematike a planujem upgrade subwoofer menica a potrebujem Vasu pomoc :) Menic bude umiestneny v coupe bez zadnych sedaciek. Rozhodujem sa pre menice o velkosti 15 palcov (nebranim sa ani 12 palcom) Osadit by som ich chcel do bassreflex ozvucnice - zaroven nasledne nato budem riesit bednu, jej velkost a tvar + ladenie na akusticky tlak podla parametrov menicu)

Kandidati:

Digital Designs / REDLINE 715 /
[ Link ]

GLADEN SQL 15
[ Link ]

Gladen Audio / SQL 15 EXTREME
[ Link ]

EXCURSION / SXX 15D
[ Link ]

EXCURSION / MXT 15
[ Link ]

Pohanat to bude M.N.C. Hurricane S3000, výkon 1x1200W RMS pri 4 OHM, 1x2000W RMS pri 2 OHM, 1x3000W RMS pri 1 OHM, 1x4000W RMS pri 0,5 OHM.

Zladenim zosiku, woofru a bedni by som rad dosiahol maximálneho efektu - tlak, vykon, kvalita, stabilita.

Co by ste zvolili?

Vopred dakujem za prispevky a Vas nazor.

o 22.02.2016, 15:19 | Nedi
Ahoj, za sebe mohu Gladen doporučit. Mam SQL 12" s 70L bednou zapojeno na 4ohm a zvukově jsem velice spokojen. Tlak je dostačující abych ve zpětnym rzcátku neviděl lautr nic.
o 22.02.2016, 20:19 | noclue
aby si dosiahol maximálneho efektu - tlak, vykon, kvalita, stabilita

na aky vykon mas baterky? podla toho mozes vybrat impedanciu menica. Od toho zavisi vykon a stabilita
takisto by som si pockal na niekoho, kto ten zosik poyna, aby poradil, ako je to s kontrolou

potom si musis urcit, kolko mas litrov netto na bednu,
od toho s odvija tlak a kvalita

Za mna ARC audio 15" je v D2 co zn. 4Ohm, tam by mohol ten zosik mat kontrolu...

je na to 150L BP, vyzers majestatne a pri dobrom nastveni tak aj hra...
BR bedne su v aute dobre na bordel, na max tlak pri yachovani max kvality potrebujes BP...

o 23.02.2016, 08:25 | cucac
Dik za odpovede. Baterku som teraz menil za vartu silver 77ah (optima red klakla) Hudbu vypekam z vatsej casti len pri nastartovanom motore. Ak ide o litraz, tak ma limituje len vstupna hrana do kufra. 100L by malo vojst a 150L by uz chcelo simulacie z kartonoveho papiera :) V menici mi zatial najviac schvaluju DD redline 12"/15" Pozeral som si co vsetko tahal moj zosik aj na sutaziach (neplanujem sa ucastnit) a v pohode utiahol aj 2x 800W rms zapojeny na dvojcievky pri zatazi na 2 ohm. Ako to je ale s impedanciou a zatazov pre baterku/napatie v aute ak zosik necham slapat na 4/2/1ohm?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3106 sekund.