Navštíveno 5891x

Ahoj poradí mi někdo , jak přepočítat nátrubek ?Mám doporučen nátrubek 80mm x 270 mm a chtěl bych to přepočítat na dva .Mám použít dva o průměru 40mm a délce 270mm , nebo dva 80mm x 135mm . Děkuji za radu .
Nemůžeš ty míry dělit dvěma,musíš prepocitat plochu natrubku jestli se nepletu
Díky za radu a může mi to tedy někdo prosím vypočítat . Předem děkuji za váš čas .

18.02.2016, 22:27 |
oberon | Upraveno: 2016-02-18 22:28:27
Napis o aky reproduktor sa jedna a na kolko Hz ma byt naladeny box.

19.02.2016, 03:40 |
Mazda MX3 | Upraveno: 2016-02-19 03:43:54
Ahoj , jedná se o Powerbass M-10 a naladění nevím , zase tolik se v tom nevyznám . Jestli to pomůže , tak zesilovač je Crunch MXB 4200i a vepředu mám Morel tempo 6 . Poslouchám od každého něco , podle nálady . Mám radši plný bas , který i trochu zatlačí .Zatím ho mám v uzavřence 21 l a zdá se mi takový nevýrazný .Tak proto chci zkusit bassreflex . Bednu mi doporučily 36 L , nebo jestli doporučíte jiný objem . Děkuji za ochotu .
Ahoj. Co jsem koukal, tak zesilovac hodne pada pri plnym obsazeni. Tipuju predek 2x 85wrms a zbytek v mustku tak 250wrms. I kdyz by to melo umet 4x125 a nebo 2x400. Tak crunch se docela pre co jsem se dival na mereny hodnoty vs co udava vyrobce. Morely maji 120wrms podle papiru a kluci tady do toho cpou i 200wrms. Tomu powerbasu bych dal i 500wrms pokud to mas v uzavrence. :) vyrobce udava na br 35l a natrubek musis zkusit a zkracovat podle toho jak ti to hraje primo v aute na danou frekvenci. :) tam neco obecnyho az tak nefunguje. Kazdy auto je jiny. Tohle mi bylo doporuceno. Budu rad kdyz me nekdo opravi. Doplni. Popripade dopise pokud jsem napsal neco spatne. Sam jsem tu chvili. Ale snazim se cist a ucit. :)

19.02.2016, 10:25 |
Toxxx Urob to podľa výrobcu. Nechápem ale dovod dávať 2ks. Neplatí či viac BR tým viac Adidas. Počíta sa plocha a potom sa ladí dlžka. Keďže o tom moc nevieš tak než vymýšľať čo je vymyslené tak to urob podľa výrobcu. Ten zes je ale fakt maslo na Tempa. To nemože hrať vobec.
prepac, ale zadal si nezmyselnu ulohu...
seat Ti napisal, ze je to pomer plochy k dlzke
tox Ti napisal, ze je to nezmysel.
K tomu sa tiez priklanam, nakolko 2 porty v jednej bedni budu robit neplechu.. principialne nemas v takej malej bedni ani poriadne miesto na menic a jeden port, nieto este na dva ale ked chces, daj tam dva
1x 80x270 = 2x 80mm x 540 mm potom Ti ostane ladenie nezmenene.
noclue děkuji za výpočet a hlavně za vysvětlení . Myslel jsem si , že když budu dávat dva , tak budou naopak menší a v bedně bude víc místa .Děkuji.