Navštíveno 6463x

Dobry den,
chcel by som sa opytat ci uz mal niekto docinenie s vymenou fabrickeho radia, co vsetko ku tomu treba a na co si dat pozor.
Repraky sa budu menit tiez no znami nechce kupovat nove repro a ostali mu 16ky. Najprv som chcel robit kickboardy no ocividne sa daju napchat 16ky pod sedacku- jedna sa o phase pb six.
Dakujem za info.

este neviem ci je to prestne tento model radia, no je bez dispaya.
Popripade nejake skusenosti s hi-low prevodnikom na fabricke radio?
Zalezi aky je tam system, pokial i-Drive, tak fungujuci sposob ako dostat odtial signal je napojit sa na fabricky zosik cez Mosconi HLA-SUM (da dokopy rozdeleny signal na stredobas a vysky), a potom tahat RCA uz do zvolených zosikov ...
Nikto viac nemontoval audio do tohto auta, pripadne podobne s idrivom?
Napiš jakej máš ty v autě systém jestli verzi Profesional nebo Bussines? v případě Bussines se dá do volného prostoru pod ovládáním klimatizace namontovat 1DIN rádio, pokud máš Profesional tak tam prostě jiný rádio nikam do palubovky nedáš! a je potřeba pro případné zapojení zesilovače použít Hi-Low adaptér na výstup z rádia, případně jaký je ještě originál verze audia v autě, pač vyšší stupen audio výbavy má svůj externí zesilovač v kufru..
ja som to zapajal bez i-drivom lebo ho nemam ale spomynal si ze chces davat aj radio aj zosilnovac tak preco to komplikovat vybral by som radio doviedol si nan plus 12V stalich a potom 12V po otoceni klucika a minus a ostatne by som riesil cez zosik ak ale chces ponechat ovladanie na volante dokupil by som adapter tymto systemom obydes cely i-drive