Navštíveno 10528x

Ahojte,ma niekto skusenosti s audio do "velkeho" smarta?
radio dam 2DIN kenwood DDX 42BT, bude treba upravit trochu miesto na radio ale malo by to pasovat.
Otazka su repro. smart ma pomerne zvlastne dvere..
vdaka
predne repro. zvlastne ze to vyzera na kompo ale v mieste na vysky pri zrkadle nieje ziadne vyskove repro..

13cm

hlbka tak 7.5cm. za repro je tlmiaca pena. tapacir netreba skladat pokial sa meni iba repro...

repro budu priamo na radiu.
Tak kupene jbl gto508c, brax antivibracna pasta, stp gold a mdf podlozky a pojde sa na to :)
balicek od Jirku :)

profil.

Plan je nasledovny:
-original otvory na stredobasy napatlat Braxom
-z vnutra vystuzit tapacir tlmenim
-navrtat mdf kruzky do povodnych miest v tapeci
-napatlat kruzky braxom
- navrtat repro...
otazka: kam by ste odporucili dat vyhybky? rozmyslam ze ich dam na original kabel vo dverach vedla stredobasu a iba potiahnem kabel k vyskam hore vo dverach..pripadne ich dam za radio...
smart je velmi specificky. ziadne vnutorny ani vonkajsi "plech" vo dverach..vsetko visi na tapeci. tak som zvedavy na vysledok.

28.09.2015, 17:10 |
Chris vonkajsi plech tlmit nebudes ?
:Chris - smart nema vonkajsi plech, ale vonkajsi plast :D
Navyse musis rozobrat cele dvere aby si sa k tomu plastu dostal :/
Holt na SQ to nieje. Ale origo zvuk je asi najhorsi aky som pocul. Moj radiobudik philips hra lepsie :))
Dufam ze brax a mdf tomu trochu pomozu

25.07.2017, 13:49 |
tibaltík | Upraveno: 2017-07-25 13:52:01
Konecne budem mat cas poriesit mame auto. Rozmyslam, ci dam nove repro na uzke mdf kruzky a vytiahnem ich trochu von, alebo upravim/skratim uchyty aby vosli do oem miesta.
Tlmit na smarte nieje velmi co a dvere sa nedaju ani poriadne rozobrat ale hrat to bude na OEM radiu zatial, tak snad trosku tlmenia okolo menicov bude ok.

Alternativa s kruzkom