Navštíveno 4648x

zná to někdo ? mě se dohledat nepodařilo a zdejší guru Revilo o něm taky nic neví
[ Link ]
pri vsi ucte k revilovi ;-), co takhle napsat primo do sekinu?
Rád bych ti pomohl, ale k tomuhle nevím nic. Koukal jsem I na oficiální web Audiotec fischer, tak I Audiodesignu, který to v DE schroupnul a nikde o kabelech ani písmenko.
napsat do sekinu znamená co ?

08.01.2015, 21:40 |
Směty
Sekin už asi 2 roky není dovozce Helixu. To jen pro uvedení informací na pravou míru.. :-(

08.01.2015, 22:16 |
Směty Jé tak to jsem nevěděl jsem myslel že stále, tak to nevím co jim ještě zbývá když nemají ani Sinus. Kdo teda dováží do republiky Helixe?
No koukám, že v tom máš úplně total guláš, ale to je na delší vypravování.. :-)
tvl tak to cumim, je fakt ze sem dlouho z ivosem ani zdenalem nemluvil tak sem o tomhle nemel ani tuseni...
Se Zdenalem mluvím celkem často do dneška.. Toho Helixu byla škoda. Jak já říkám, byl to první bod jejich zániku. Zároveň to byl konec kloudného zastoupení Helixu v ČR.. Ale stalo se..
takže kdo je ted dovozcem/distributorem helixu ?
Dovozce je Maxx Czech team z Plzně. Skladovost a podvedomi o sortimentu ale bohuzel miziva. Stary Sekin mival snad uplne vsechno.
Souhlas s revilem....ono totiz v Sekinu meli kluci prehled slusny no bohuzel ...
no nic dotaz odelán
Revilohifi.cz ne každej dělá hifi pro zábavu jako ty
Dělám to, co mě baví a baví hodně. Jinak pokud chceš OFC kabely za rozumné kačky, zkus mrknout na tyto ACV
[ Link ] Už máme objednáno na sklad, přijde z kraje příštího týdne.. Minulý týden mě přišly na testík malé odřezky na prozkoumání a například napájecí kabely jsou prostě pecka. 100% OFC, silikonová izolace (obrázky bohužel výrobce nemá, tak tam jsou ilustrační). Moc dobré kabely ještě za přijatelné peníze..
[ Link ]
AIV má taky schopný kabely za přijatelný ceny ale 2x4qmm ofc za 35,- konkurovat nemůže