Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > audio pres bluetooth - prenos informaci z ID Tagu

o Navštíveno 2581x o
o 19.10.2012, 17:32 | clown
resim problemek .., resp. ne tak problem, ale jen mne zajima, komu chodi a s jakym telefonem prehravate pres BT hudbu a zda se vam zobrazuje jmeno / ID tracku atp..

jedna se o standard v BT Audio, konkretne AVRCP v2 a vys.. v3 umi teda z radia ovladat telefon, v2 prenasi i ekvivalent CD textu.

i presto, ze se jedna o vec roku 2005, neni to porad moc podporovany na strane telefonu ..

vycetl jsem, ze:

Android to sam neumi, Google na to sere, reseni je pry CyanogenMod, nevim, dokaze nekdo potvrdit ?

iPhone to sice by mel podporovat od iOS5, ale nefunguje to v 99 procentech pripadu, opet dokaze nekdo potvrdit, pripadne s jakou HU to jede a s jakou ne ?

kdyz uz ten telefon prehrava FLAC, tak proc ne se vsi paradou :)))

treba nekdo neco zkousel :)

o 19.10.2012, 22:19 | Sodom
Mě ID tagy taky nechodí na rádiu Pio BT 85.Tel SE Xperia ARC S.Ale před pár dny mě překvapila aktualizace přehrávače Poweramp.Nyní jde ovládat rádiem i BT handsfree.
o 20.10.2012, 11:08 | clown
tak ja jsem na Xperii P, takze je to to samy, ale CM 9.1 se blizi .., tak uvidime.

Hlavne, ze to to podle vsech uplne blby a na picu JVC umi uz par let :))

na novej PowerAmp se kouknu, nepouzival jsem .. mam custom ROM :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3916 sekund.