Navštíveno 3070x

Zdravím, dokáže mi někdo prosím poradit? Po prodeji auta jsem si namontoval muziku do jinýho auta. Po zapojení radia Alpine IVA D106R se mi nezobrazuje menu jako v dřívějším autě. Třeba v nastavení displeje je jen možnost naklonit monitor, nastavení systému tam vůbec není a v nastavení zvuku je jen balance/fader, hlasitost subwooferu a přepnutí do továrního nastavení. Signál mi jde do procesoru PXA-H701 a pak do zesilovačů, ovládat procesor ale taky vůbec nemůžu. Rádio jsem zkoušel resetovat a nic se nezměnilo. Za každou radu či nápad děkuji.

04.09.2012, 16:48 |
SEKIN Zkusil bych ukostřit kablík na kterým je napsaný parking brake, bývá tuším zelenej tenkej.
reset a podivat se zdali nemas prepnuto na spodni strane radia ,kdyz neprepnes tak se radio chova jinak nez kdyz je prepnuto na rizeni procesoru
jo a jeste dodatek v menu musis nastavit procak ...
Sekin: na to jsem zapoměl, přeci jen jsem ho montoval před pár lety. Teď jsem to v autě zkusil a už vše funguje jako předtím. Mockrát děkuji.
pepe689: předtim mi to fungovalo, nic jsem nepřepínal a to menu jsem tam neměl. :-)
Jeden blbej kabílek a několik nocí mi to nedalo spát ... :-)