Navštíveno 3454x

16.08.2012, 23:20 |
rici uz jsem to tady resil,ale novy problem..mel bych mit zapojeny na 4 kanal zesilovaci na 1 a 2 kanal subwoofer a na 3 a 4 predni kompa.Ale kdyz chci naladit subwoofer,to zn.3 a 4 kanal,tak se mi zveda na imputu hlasitost pr.repro a pritom na lp steluju hz subwooferu a kdyz dam lp,tak se vypnou predni kompa a na 1 a 2 kanalu steluju hlasitost subwoofera namisto 3 a 4 kanalu atd..Kde je chyba,co mi zkazili pri montazi?dekuju,uz me z toho asi mr....
nwm jak u tohodle tipu zesiku ale vetsinou se dava basak na 3 a 4 kanal. melo by ti pomoct prehodit rcacka. bud z radia nebo primo na zesaku to bude asi nejednodusi.
nwm jak u tohodle tipu zesiku ale vetsinou se dava basak na 3 a 4 kanal. melo by ti pomoct prehodit rcacka. bud z radia nebo primo na zesaku to bude asi nejednodusi.

17.08.2012, 14:16 |
jedla tak sam pises,ze na 1. a 2. mas zapojeny subwoofer a pak pises,ze ho chces ladit na 3. a 4. kanale,tak to asi nepujde,ne.prehod zapojeni na zesiku a je to

17.08.2012, 23:21 |
rici samozrejme jsem se upsal a dvakrat,asi jsem mel z toho dost..:-)melo tam byt 1 a 2 kanal,ale funguje to obracene.Proste na sub.kanalu pridavam hlasitost pr.komp a pritom na nich steluju frekvenci a obracene a pri lp se vypnou,namisto orezu.U tohoto zesiku dle navodu by se mel davat basak na 1 a 2 kanal..jak to mam prehodit?uz jsem zkousel prehodit prehodit kabely ze strany kde je stelovani ze 3 a 4 kanalu na 1 a 2 a opacne..ale z basaku mi pak sla hudba s hlasama..tak myslis tyto kabely,nebo jine?

18.08.2012, 00:27 |
rici ja tomu fakt nerozumim,jen bych mel rad slusny zvuk za slusne penize.Asi jsem podcenil montaz,nebo spatne zvolil vyber komponentu.Zkusim to dat nejak dohromady dle rad tady a uvidime..

18.08.2012, 01:28 |
rici ja to zase popletl,tak jeste jednou a hlavne spravne a podle poznamek,jsem fakt pako..mam v hlave gulas a jsem nastvanej,nova muzika a neni to ono kur...takze 1 a 2 kanal by mel byt na pr.kompa a 3 a 4 na sub.Ale kdyz pridavam hlasitost na 3 a 4 kanalu,tak se zvysuje hlasitost pr.komp,na misto sub.Ale pri zesileni hp na 3 a 4 kan. se zesiluje frekvence sub a kdyz to dam do polohy lp,tak se vypnou pr.kompa.A na 1 a 2 kanalu se zvysuje hlasitost sub.na misto pr.komp atd

18.08.2012, 01:32 |
rici mozna ne hp ale lp...ty kraaaavo,ja jdu spat.To bude ostuda:-)ale jinak zbytek je dobre
tak mas prehozeny kabely, to je snad jasny ne? :-)

18.08.2012, 11:14 |
rici jasny to je,ale neni mi jasny jake,jak to mam predelat?mam prehodit ty tazene od radia k zesilovaci,nebo od beden k zesilovaci?a staci je jen prohodit..to znamena treba ty dole dat nahoru a naopak?asi se ptam jak debil,ale kdyby to bylo jen prehozene,tak bude fungovat ovladani 3 a 4 kanalu na 1 a 2,ale tady to funguje hlasitost toho druheho a hp pasmo toho co ma fungovat..proto to nechapu,jak presne a co mam prohodit..jako kdyby to fungovalo napul pro pr.repra a sub na 1 a 2 a 3 a 4

18.08.2012, 12:43 |
rici jsou prehozene kabely od beden k zesilovaci,plus a minus..jak na prednich,tak i subu..pekna prace
prehozeny plus a minus ti neprehodi 1, 2 a 3, a 4 kanal, musis mi prehozeny signalovy kabely, pokud se mas prehozeny ty kanaly takhle... plus a minus na jednostlivych repro to je akorad zmena faze, zkontroluj si to na tuzkovy baterce, jestli to mas fakt prehozeny

18.08.2012, 14:11 |
rici dekuju za odpoved,konecne nejaka rozumna..jdu to zkusit a uvidime..a na signalovych je prava a leva strana,to zkusim na radiu posunout na levo a nebo pravo,ale jak to zjistim na subu bez nutnosti vyndat radio,nebo je to jedno?
cinch od subu budes mit taky za radiem ne, tak kdyz prehodis 1 a 2 za 3 a 4, tak prehodis i predek i sub... btw az zjistis kterej cinch je kterej, tak si je nejak poznas, za radiem i u zesiku, at vis pro priste, kterej kabel vede odkus kam.

20.08.2012, 15:11 |
rici diky,ale uz jsem to cele reklamoval..tak uvidime