Navštíveno 3912x

Ahoj lidi. Momentalne mam nejaky shitky ze stare sady Dietz, napadlo me , ze bych koupil tyto:
[ Link ] ma to vubec cenu kupovat kdyz se pohybujeme v takovych cenovych relacich? :-) .. Jde mne o to, ze jsem zapojil zesilovac na kompa a pri nastartovanym motoru to piska podle otacek.. Radio pioneer, ale nechce se mne kupovat novy takze to je bud radiem a nebo signalama co myslite? :-))
je to ovlivneno hodne vecma. mel jsem alpinu a s aivama v opletu to nepiskalo dal jsem pincka co umi aktiv ten novejsi model a sem tam to pisklo .. dal jsem novy zesik a piskani uz neni. kazdopadne vymen signaly jako prvni jirka z revila ti k nim neco urco napise

16.08.2012, 08:08 |
Ravo PIO --> nech opravit pojistky signálovek v rádiu. S největší pravděpodobností bude pak po pískání.
Pokud nepomůže, tak pořádně všechno překostřit.
Pokud nepomůže, tak vyměnit signály.
Pokud nepomůže, tak vyměnit zesák/HU
Tak bych postupoval já
urcite bych jako prvni nehledal chybu v signalech
Diky za pomoc, jeste me napadlo....baterku mam vzadu pod sedackou a od tam vedu 50qmm kabel stredem v zadnich sedackach a signaly taham pres auto normalne v bocnici, ale pak je vedu taky do stredu a oboje vytahnu tim stredem, tak nevadi, ze jsou signaly a napajeci moc blizko u sebe ten kousek?. Jinak, stejne me napadlo, ze bych ty signaly koupil, myslite, ze se zlepsi zvuk,cistota zvuku atd? :-)))
streetwires jsem koupil hned poté jak novinku revilo oznámil,kvalitní signály,pohledově také super,jenže k nějakému výraznému zlepšení nedošlo,tím nechci streetwires nějak podcenovat.. Došel jsem k závěru že chybu nemám v signálové cestě ale někdě v napájení,zřejmě rádia. Vyzkoušel jsem jak odrušovač napájení i signálu a nic,ted už na to prdím,celkem jsem si zvykl.
ravo někdo mi říkal že pojistku signálu má i kenwood,je to pravda? prý je možnost zkusit ukostřit i rca?