Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Sw + zes do 5tisíc

o Navštíveno 4338x o
o 12.08.2012, 13:05 | Zdendad
Zdarec! Chtěl bych něco co umí dobře zahrát za cenu do 5tis i se zesíkem.

Toto se mi zatím nejvíc zamlouvá.. chtěl bych přesné basy a tak se dívám spíše po uzavřence..
[ Link ]

Nějaké tipy?

o 12.08.2012, 13:31 | kiklop32
Mohl bych ti nabídnout tento zesík:
[ Link ]
Sice použitý ale výkonově jsou na tom podobně.
o 12.08.2012, 13:34 | Seat Power
hezky hrajici uzavrenka se zesilovacem do 5000kc bude dost orisek,projed si spis bazar tam by mohla byt vetsi sance za tyto prasule neco sehnat.
o 12.08.2012, 13:36 | Zdendad
kiklop32: ten zesík od jbl má naměřeno víc než je psáno papírově...
Seat Power: no zas nějak extrémně náročný nejsem.. jen nevím jestli třeba jít do BR ozvučnice...hm?
o 12.08.2012, 13:36 | Zdendad
kiklop32: ten zesík od jbl má naměřeno víc než je psáno papírově...
Seat Power: no zas nějak extrémně náročný nejsem.. jen nevím jestli třeba jít do BR ozvučnice...hm?
o 12.08.2012, 14:09 | Seat Power
tak vtom musis mit jasno hlavne ty co preferujes a jestli nemas,doporucuju si nejdriv u nekoho poslechnou aby si mohl porovnat a pak se rozhodnout co ti sedi vice,ale pokud by ti nevadila bassreflexova ozvucnice sel bych napr. do overeneho setu bud
[ Link ]
[ Link ]
o 12.08.2012, 15:35 | Zdendad
To už je moc veliká bedna právě.. a těžká... já měl i BR i uzavřenku takovou atypickou ale (axton ab20a - aktivní prcek.. ale hrál dost slušně na rozměry...)

Na co víc hodí ta uzavřenka JBL co jsem posílal jako první? Oproti tom setu GT5
o 12.08.2012, 19:30 | Kupinka
Bull audio - vřele doporučuji a určitě nejsem jedinný :)
o 12.08.2012, 20:02 | snoop69
Bull BR můžu taky doporučit ,ale o zesíku zas nic nevím ten nahradil Soundstream.
o 12.08.2012, 20:47 | Zdendad
co tohle?

[ Link ]

Bull audio nechci... to co vřele doporučuješ tak určitě hraje dobře, ale už je to moc velká a těžká bedna...
o 12.08.2012, 23:13 | Zdendad
rozmýšlím se mezi tím vented 8" v BR a nebo tím jbl cs1204b...

která ozvučnice mi líp zahraje house a disco a podobný styl letních hitů, rychlých kopáků a do toho semtam dlouhý hluboký bas?

A která pak zahraje i něco metalového? :) díky za odpovědi :) pořád nevím kterou ozvučnici :)
o 12.08.2012, 23:14 | Zdendad
a taky mi přijde JBL jako lepší značka... s poctivějšíma wattama.. ten zes 2 kanál už mám na předních repro a je super... spokojenost..

pro ten crunch vented mi hrajou do not ještě lepší rozměry oproti té uzavřence JBL... opravdu ale větší bednu nechci...
o 13.08.2012, 08:09 | Seat Power
tak to ztebe vypadlo ale az ted ze potrebujes co nejmensi ozvucnici,jako nejlepsi varianta za dobry prasule mi prijde ten set od JBL
o 13.08.2012, 08:41 | CarMedia.cz
Sice kapánek přes, ale určitě by si to pocítil.. Variantu Digital Designs DDLE 308 mini [ Link ] s 2ch zesikem Digital Designs C2c [ Link ] . Mám odzkoušeno a hraje nádherně rychle, sytě a umí i pěkně zatlačit. Přitom bedýnka jak do domečku pro panenky.. :-) Jako set dohromady za 7090,-Kč, poštovné grátis.
o 22.08.2012, 01:29 | Zdendad
nakonec jsem koupil ten set s carpower zesikem a subacem crunch a jsem naprosto spokojeny.. primo nadseny! a to jsem slysel i daleko vykonejsi bedny... fakt doporucuju :) na tu cenu a rozmery neskutecny :) az tezko uveritelny :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3041 sekund.