Navštíveno 4347x

Zdarec! Chtěl bych něco co umí dobře zahrát za cenu do 5tis i se zesíkem.
Toto se mi zatím nejvíc zamlouvá.. chtěl bych přesné basy a tak se dívám spíše po uzavřence..
[ Link ] Nějaké tipy?
Mohl bych ti nabídnout tento zesík:
[ Link ] Sice použitý ale výkonově jsou na tom podobně.
hezky hrajici uzavrenka se zesilovacem do 5000kc bude dost orisek,projed si spis bazar tam by mohla byt vetsi sance za tyto prasule neco sehnat.
kiklop32: ten zesík od jbl má naměřeno víc než je psáno papírově...
Seat Power: no zas nějak extrémně náročný nejsem.. jen nevím jestli třeba jít do BR ozvučnice...hm?
kiklop32: ten zesík od jbl má naměřeno víc než je psáno papírově...
Seat Power: no zas nějak extrémně náročný nejsem.. jen nevím jestli třeba jít do BR ozvučnice...hm?
tak vtom musis mit jasno hlavne ty co preferujes a jestli nemas,doporucuju si nejdriv u nekoho poslechnou aby si mohl porovnat a pak se rozhodnout co ti sedi vice,ale pokud by ti nevadila bassreflexova ozvucnice sel bych napr. do overeneho setu bud
[ Link ] [ Link ]
To už je moc veliká bedna právě.. a těžká... já měl i BR i uzavřenku takovou atypickou ale (axton ab20a - aktivní prcek.. ale hrál dost slušně na rozměry...)
Na co víc hodí ta uzavřenka JBL co jsem posílal jako první? Oproti tom setu GT5
Bull audio - vřele doporučuji a určitě nejsem jedinný :)
Bull BR můžu taky doporučit ,ale o zesíku zas nic nevím ten nahradil Soundstream.
co tohle?
[ Link ] Bull audio nechci... to co vřele doporučuješ tak určitě hraje dobře, ale už je to moc velká a těžká bedna...
rozmýšlím se mezi tím vented 8" v BR a nebo tím jbl cs1204b...
která ozvučnice mi líp zahraje house a disco a podobný styl letních hitů, rychlých kopáků a do toho semtam dlouhý hluboký bas?
A která pak zahraje i něco metalového? :) díky za odpovědi :) pořád nevím kterou ozvučnici :)
a taky mi přijde JBL jako lepší značka... s poctivějšíma wattama.. ten zes 2 kanál už mám na předních repro a je super... spokojenost..
pro ten crunch vented mi hrajou do not ještě lepší rozměry oproti té uzavřence JBL... opravdu ale větší bednu nechci...
tak to ztebe vypadlo ale az ted ze potrebujes co nejmensi ozvucnici,jako nejlepsi varianta za dobry prasule mi prijde ten set od JBL
Sice kapánek přes, ale určitě by si to pocítil.. Variantu Digital Designs DDLE 308 mini
[ Link ] s 2ch zesikem Digital Designs C2c
[ Link ] . Mám odzkoušeno a hraje nádherně rychle, sytě a umí i pěkně zatlačit. Přitom bedýnka jak do domečku pro panenky.. :-) Jako set dohromady za 7090,-Kč, poštovné grátis.
nakonec jsem koupil ten set s carpower zesikem a subacem crunch a jsem naprosto spokojeny.. primo nadseny! a to jsem slysel i daleko vykonejsi bedny... fakt doporucuju :) na tu cenu a rozmery neskutecny :) az tezko uveritelny :)