Navštíveno 3724x

08.08.2012, 19:16 |
Filca6 | Upraveno: 2012-08-08 19:17:38
Zdravim vas panove.mam dotaz ohledne nastaveni zesiku.Mam radio sony gt-710 a nato mam pripojen zesilovac sony xm-5040X.S hernim projevem zadnich repro sem spokojen ale u predku to tak neni.respektive u vysek(sinus live neo 25S).prijde mi ze proste nehraji tak jak maji(hraji strasne slabe).zesilovac mam nastaqven na HPF a stim ze gain je nastaven tak na 75%(radio tedy zesilim tak na 15 vol z plnych 40) a HPF je nastaveny na 200HZ.myslite ze by pomohlo stahnout gain a povolit nizsi frekvenci na HPF??moc se v tomto nastavovani nevyznam ale podle teho co sem cetl tak ten gain mam nastavenej blbe ale nwm jestli to vyresi muj problem kdyz ho stahnu.

09.08.2012, 17:56 |
Seat Power | Upraveno: 2012-08-09 17:57:04
nastav to podle tohoto navodu
[ Link ] a uvidis zda to pomuze nebo ne,pak pokud to nepomuze se mohou hledat nejake dalsi duvody proc to nehraje.
Nastavování HPF nemá vliv na výšky..
Každopádně na kompa bych nechal FULL.
Panove ja vim ze me za toto ukamenujete ale nemam vepredu kompa,ale dole koaxy(sony XS-F1724) a nahore ty vysky(sinus live neo 25S).dvere jsou vytlumene a i ty koaxy nejakou tu basovou slozku zahraji(nejsem ten typ cloveka co musi mit extra basy) ale trapi me ty vysky ktere jsou takove nemastne a neslane.ten 4kanal mam nastavenej jak na zadek tak i na predek na HPF(zadni repro jsou infinity ref 9633i) a na predek i zadek mam vse nastaveny stejne(gain i HZ).
Midnite:Myslim teda ze kdyz prepnu do full tak ze to bude lepsi??
Ja vim ze ten predek je strasnej ale nejsou ted finance investovat do audia
Zitra bych nato mohl mit cas takze mam nastavit ty gainy podle toho navodu a rozsah nechat na HPF a nebo prenastavit na full??
Zkusil bych to podle toho návodu.Jinak na ty kompa bych dal taky full.
no nevim nea hrajou hodne dobre .ale :-))v tykombinaci nevim nevim ja do nich poustel asi 150rms x2 a byly hodne dobry ...
nejak moc nechapu jak tam mas pripojene ty vyskove repro?
Seat Power:Dam ti priklad na jednou repru.Ze zesaku mam natazeny + a -,tyto draty sem naletoval na koax co je dole ve dverich a cca 30mm od naletovaneho spoje sem tyto draty odizoloval a napajel sem tam druhy par dratu ktere sem vedl do vyhybky od vysek do vstupu + a - a na vstup vyskace sem zapojil + a - vyskace.rozumis mi aspon troku??:-D nevim jak jinak bych to totiz napsal tak sem neco sesmolil v malovani :-D

promiň, ale tomu říkám pěkná prasárna... nediv se, že ti to nehraje
Kdyz to je prasarna tak jak to teda mam zapojit???kdybych mel na te vyhybce jak vysku tak woofer tak ten koax zapojim do te vyhybky a cajk ale takhle nwm jak jinak to zapojit
koax vyhod a dej si tam stredobasy od SL nekdo je prodaval jinak .-))jo ale ja zapomel :-)vlastne cim vic to chrci tim lip to hraje ,pro lopaty na benzinkach
pepe689:jak budou prebytecny penize tak koupim kompa to je jasny,ale slo mi ted o to jak to nejak poopravit.a nejsem ten typ cloveka co mu auto musi dunet a rvat siroko daleko to opravdu ne!!!proste bydleni je priorita a hudba v aute jde krapet bokem.
ty vysky hrajou hodne dobre:-takze bych prodal koax a dal normal stredobas
presne tak,kup radeji adekvatni stredobasy a nemusis mit tuhle zbatleninu :o) a divit se ze to nehraje tak jak ma.