Navštíveno 2983x

mám další stupidní dotaz, a to jestli se nějak výrazně projeví použití tohohle udělátka na zvuku s tím, že v autě jsou osazený jen přední repra Morel Tempo 6 v pasivu a sub uDimmension RM 208SL ?
Nu, pokud tak nějak mozek slouží, tak říká, že tato věc jede po Ainetu, takže dvakrát konverze z digitálu na analog. Sfázování se kvůli pasivu nekoná, možná trochu lepší možnosti ekvalizace.
Já bych řekl, že to nebude úplně pitomost do tý doby, dokud to nevyzkoušíš.
No, půjde Ti imprint, takže bude fungovat i ta kalibrace zvuku přes mikrofon... Problém je, že nepůjdou nastavit časový korekce zvlášť pro výšku a středobas.
mam pxa h100 a jedu na pasiv ;) ta možnost 6ti pamětí nastavení je k nezaplacení ;)
tazman: na tebe jsem uplně zapomněl, že jedeš pořád ještě v pasivu :)
šlo o to, že jsem viděl pár spotů a videí jak to lidi používají na 6ch pasiv (F/R/SUB) a alpina se s tím i dost vychloubala, že to zlepší zvuk každého audiosystému a tak... probíhala tam normálně kalibrace s mikrofonem a úprava těch křivek... takže leda vyzkoušet a případně přehodit switch na 3way aktiv, sehnat zesilovač a tadááá :D

08.08.2012, 14:35 |
Směty Tazman je pan pasiv, v tuto chvíli opět aktivu schválně utekl.... :oD

08.08.2012, 14:52 |
Tuner#2 | Upraveno: 2012-08-08 14:53:07
Milhauzz: Sfázování se koná a mě PXA H100vka pomohla dostat basy dopředu (i když woofer je vzadu) a celkově je tím lépe napojit na zbytek spektra. Samozřejmě nebude to ešit sfázování středobasů a výšek, ale jako na celek to fungovat taky bude, takže to zlepší prostorovou lokalizaci.
Takže za mě ano, navíc si tam můžeš nastavit až 6 různých režimů. Já mám třeba dva na stání a dva na jízdu kdy je potřeba víc basů kvůli hluku motoru a větru.