Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > má smysl PXA H100 i v pasivu?

o Navštíveno 2986x o
o 07.08.2012, 18:45 | MARWiN
mám další stupidní dotaz, a to jestli se nějak výrazně projeví použití tohohle udělátka na zvuku s tím, že v autě jsou osazený jen přední repra Morel Tempo 6 v pasivu a sub uDimmension RM 208SL ?

o 08.08.2012, 10:44 | Milhauzz
Nu, pokud tak nějak mozek slouží, tak říká, že tato věc jede po Ainetu, takže dvakrát konverze z digitálu na analog. Sfázování se kvůli pasivu nekoná, možná trochu lepší možnosti ekvalizace.

Já bych řekl, že to nebude úplně pitomost do tý doby, dokud to nevyzkoušíš.
o 08.08.2012, 10:57 | mr.brain
No, půjde Ti imprint, takže bude fungovat i ta kalibrace zvuku přes mikrofon... Problém je, že nepůjdou nastavit časový korekce zvlášť pro výšku a středobas.
o 08.08.2012, 12:05 | tazman
mam pxa h100 a jedu na pasiv ;) ta možnost 6ti pamětí nastavení je k nezaplacení ;)
o 08.08.2012, 12:19 | MARWiN
tazman: na tebe jsem uplně zapomněl, že jedeš pořád ještě v pasivu :)

šlo o to, že jsem viděl pár spotů a videí jak to lidi používají na 6ch pasiv (F/R/SUB) a alpina se s tím i dost vychloubala, že to zlepší zvuk každého audiosystému a tak... probíhala tam normálně kalibrace s mikrofonem a úprava těch křivek... takže leda vyzkoušet a případně přehodit switch na 3way aktiv, sehnat zesilovač a tadááá :D
o 08.08.2012, 14:35 | Směty
Tazman je pan pasiv, v tuto chvíli opět aktivu schválně utekl.... :oD
o 08.08.2012, 14:52 | Tuner#2 | Upraveno: 2012-08-08 14:53:07
Milhauzz: Sfázování se koná a mě PXA H100vka pomohla dostat basy dopředu (i když woofer je vzadu) a celkově je tím lépe napojit na zbytek spektra. Samozřejmě nebude to ešit sfázování středobasů a výšek, ale jako na celek to fungovat taky bude, takže to zlepší prostorovou lokalizaci.

Takže za mě ano, navíc si tam můžeš nastavit až 6 různých režimů. Já mám třeba dva na stání a dva na jízdu kdy je potřeba víc basů kvůli hluku motoru a větru.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3828 sekund.