Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Pioneer 88RS vnútro.

o Navštíveno 3404x o
o 01.08.2012, 01:37 | cheskyrecords
Zdravím vás,ak by mal niekto náladu a vyzná sa,tak by som prosil,že na priloženom foto je foto otvoreného autorádia,čo si o tom mislíte rádio bolo kupované ako neopravované..

foto k příspěvku  od cheskyrecords

o 01.08.2012, 08:42 | Milhauzz
Já jen že sem toho rozdělával mraky a i zaručeně nový věci byly počmáraný fixama. Tohle spíš vypadá na označení nějaký revize ne?
o 01.08.2012, 11:14 | DJ.UFÍK
Taky si myslím, běžný.....novej telefon,nová telka všecko je takhle počmárané..:)
o 01.08.2012, 11:18 | cheskyrecords
Milhauzz : Mislíš,že rádio bolo príklad u technika na kontrole a ten to ako popísal tou fixkou? Lebo osobne s týmto nemám skúsenosť a nemislím si,že v Pioneer - i vo fabrike sedí číňan ktorý to takto značkuje...:-)
o 01.08.2012, 11:20 | cheskyrecords
DJ.UFÍK : V poriadku,tak to je bomba,ale prvotne som z toho nechápal,že o čo ide,lebo je tam tou fixkou zaškrtnutá optika a prišlo mi,že mohla byť menená..
o 01.08.2012, 11:25 | dragoczskill
ja makam v boschu a take cmaram fixkama po masinach :-)
o 01.08.2012, 14:07 | TommyDS
A nemoze byt ze mechanika bola iba cistena (nic menene) a preto si ju mechanik oznackoval?
o 01.08.2012, 14:11 | Pavel 528
je to zcela normalni a je to na vsech,je to kontrola konkretni cinnosti pri zkouseni radia
o 01.08.2012, 19:31 | cheskyrecords
All : Vďaka,za vysvetlenie,len som si nebol istý,že či sa to takto robý aj v prípade,že na rádiu nieje porucha..
o 02.08.2012, 11:33 | Ravo
JJ, čmárání je klasika...když to máš rozdělaný, tak tam taky něco nakresli pro dalšího majitele :)
o 04.08.2012, 16:18 | dddd
Takže to,ale není standardní kousek, kterej vyjede z linky kde to dělaj stroje. Já měl otevřené 4 značky a nikde ani čárka teda, ale rád se přiučím, že je to normální.Ale stejně se mi to nezdá i poloha šroubku nebo co to je začmárnutá, divné. A nebo se testuje každej jednotlivej kus a jeho součásti?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3437 sekund.