Navštíveno 3062x

Zdar lidi.
Mám dotaz ohledně nastavení horní propustě na rádiu na RCA výstup. Dělal jsem přestavbu - dvojité dno se subwoofrem a 165ky kompa do předních dveří. Na předek mám jeden a na subwoofer druhý zesilovač, na rádiu jen jeden pár RCA výstupů. Vše šlape jak má.
Otázka: kolik můžu pustit v rádiu do RCA? můžu navolit OFF (vypnutá spodní hranice, 50,63,atd.
Je fakt, že při vypnuté spodní hranici je to o něčem jiném
když máš jen jeden pár RCA, tak to musíš nechat na OFF

31.07.2012, 19:01 |
Tendr No, nemusí :)
Ono to sice bude dělat větší hukot, ale to je asi tak všechno.. Nehledě na to, že kompa budou mít lepší kontrolu.. Ale každému dle jeho chuti.
jednalo se o přední repra, tam se změnil zvuk, krásně basovaly. pro basový zesík mám připravený regulátor, takže případné extra velké basy budu moct regulovat,
jinak díky
pokud máš na jednom RCA výstupu současně kompa i subwoofer, tak jaksi postrádá smysl nastavovat na rádiu HPF 50 nebo 63Hz

01.08.2012, 14:31 |
jao02 Tak ja mam v oboch autach nastavaveny HPF na 80Hz LPF na 80HZ subsonic 15-20Hz basy,vysky,stredy na nule,lound off a tak to hraje celkon dobre.
Tak já bych si to pro sebe zhrnul, na RCA výstup nasavím OFF, zbytek nastavím na zesilovačích (na basvém cca 80Hz, jemné doladění na rádiu.
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli se dají nějak odstranit nedokonalosti MP trojek (programem v PC)