Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Problém - výpadek při zatížení

o Navštíveno 3245x o
o 21.07.2012, 20:49 | Jurry
Ahoj, prosím o pomoc. Mám v autě už asi 3 roky nainstalovaný 4 kanálový zesilovač Impulse. 2 kanály na přední kompa, 2 kanály na subwoofer. Ale asi poslední 4 měsíce mi to začalo nějak blbnout. Při zesílení na rádiu cca 25 (ze 40možných, víc jsem to nikdy ani nedával) mi při určitých písničkách (nízké basy) přestane vše co je na zesilovač hrát. Kostru jsem zkoušel čistit, s žádným nastavením jsem nehýbal. Vše fungovalo celou dobu v pořádku. A další problém ..cca podobně dlouho (nezávisle na sobě)... občas je hodně slyšitelné pískání od motoru, taky to dříve nedělalo. A je to nepravidelné. Jednou to píská, pak 10x ne. Můžete poradit kde začít s pátráním? Děkuji za názory

o 21.07.2012, 21:13 | dragoczskill
Umírá baterka ? altík ?
o 21.07.2012, 21:14 | Jurry
baterka stará asi dva roky..nevšiml jsem si žádných problémů skrz toto...
o 22.07.2012, 10:35 | snoop69
Jako dragoczskill slabá baterka.Změř si na kolik spadne napětí baterky při zesílení.
o 22.07.2012, 11:26 | Jurry
ok, vyzkouším během odpoledne, pak se ozvu. Btw. kolik by měla mít tak nejmín,aby to ještě bylo OK?
o 22.07.2012, 11:26 | TemnyMagic | Upraveno: 2012-07-22 11:26:51
jako nademnou. Me to delalo kdyz jsem mel vybitou baterku, dej baterku na nabijecku a zkus to potom :)
o 22.07.2012, 12:47 | db-marek
prerob na novo kostru(očisti spoje) pri pri baterke treba posilnit s takym istym prierezom vodiča ako v zadu.
Skontroluj ci altik dobija ako ma ale aj tak uz bude zrdavi na repras si myslim pokial piska a nebude to kostra) hold je to spotrebny material.
Urcite zmeraj napatie z baterie na kolko V padas ale moze to mat za nasledok nedostatočne dobijanie....
o 22.07.2012, 21:13 | Jurry
vodiče jako takové by měli být v pořádku, přece jen celou dobu předtím to hrálo v pohodě..zkusím nabít baterii.. a potom to vyzkouším změřit
o 25.07.2012, 23:02 | Jurry
takže konečně jsem to všechno vyzkoušel.. nabil jsem baterii a nic. Dneska jsem si sehnal 1F kapacitor, připojil ho a sledoval napětí. Bez motoru to hrálo okolo 12.3V, po nastartování se zvedlo napětí v síti na 14V a nekleslo pod 13,7V. Při výpadku na zesilovači začne svítit červená dioda s nápisem "PROT" cca třeba na 3sekundy, pak zhasne a zase chvilí hraje..pokud to nechám pořád stejně nahlas..tak většinou tak do 5sekund to udělá znova...tak nějaké další rady?
o 26.07.2012, 06:51 | pepe689
jako dbMarek neznamena ,ze to pred tim hralo,ze ted je to ok:-)
o 05.08.2012, 10:46 | sirZalman
Možno by bolo vhod dať zes premerať, moj názor :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3371 sekund.