Navštíveno 3798x

Nejprve zdravím celé zkušenější AHC,
chci se pustit v zimě do předělávky předních dveří. Auto by se mělo účastnit SQ soutěží.A snažím se zjistit co nejvíce info. Moje původní představa byly 2x DLS A3, které by poháněly výšky a dvoje středobasy. Po přeměření prostoru to nepřipadá v úvahu.
Co by velikostně odpovídalo je 2x Genesis Profile Two Ultra, (dual mono)- záleželo by co by se do té doby naskytlo,ale levnějsí varianta je Profile T.U. Ale co adekvátního na to? Líbilo by se mi výšky Hertz HT 28.4 a do 2ohmu 2x Hertz HV 165XL.4 Má to někdo? Je možnost si to někde poslechnout? Nebo Audison AV K6, Focal PS165? Je velký výběr a koupit něco úplně naslepo se mi nechce.
Je chyba použít dvoukanál na 4 středobasy na 2ohmy?
Díky za rady.
Skus si pozriet este Udimension XM6 a XT3, vydarena kombinacia, mame to overene. Ja mam momentalne v aute XM3, plus do dveri by sa mali prestahovat 2 pary XM6 ...
Zapojit 2kanal na 2ohmy uplne v poho, samozrejme budes mat vyssi vykon, na druhej strane mensi damping a trosku vyssie skreslenie ...
Díky,ale to už je dost drahý (nový). Ale určitě popřemýšlím. Nejlepší bude asi oslovit prodejce, zda to mají na kramě k vyzkoušení.
Co tím myslíš damping?
Měl jsem na Genesis Profile Four Ultra v aktivu zapojený Morel Tempo 6 a zvukově si myslím že to nebyla špatná volba. Letos jsem vyměnil vejšky i středobasy. Nyní mám vejšky Morel MT-23 a středobasy Morel Hybrid Ovation 6 a zvukově je to zase o krok kupředu, jen na ty středobasy by to chtělo trošku více výkonu.
Teďka mám již asi půl roku vyhozenej i woofer a přemýšlím, že bych ho nejradši ani nevracel.
dragoczskill: Děkuju
M@rtin: Na Morel Ovation 6 tu čtu samou chválu. Až na to, že to chce krmení. Nepřemýšlíš o tom, to dát třeba na Mosconi 200.4 ?
Velmi dobré středobasy jsou například Audio Development AD W60. Mají rychlý a sytý spodek a nebojí se tolik středu, jako W600. W600 je spodkem o kousek někde jinde, ale zas to jsou woofery opravdu spíše do 3-pásma. W60 by s Genesisem mohla být opravdu velmi zajímavá kombinace.
woofers: Prozatím žádnou změnu neplánuji ..... páč stejně bych to nejradši vytrhal :-D
pocul som Audison Voce, velmi vydarene 2-pasmo, jednoznacne sa to da porovnavat s Thesis, aj zosiky su vydarene, aj ked nie lacne. Do buducna mozes prihodit stredy z tej istej serie.