Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Základní repro k rádiu - Golf

o Navštíveno 2808x o
o 13.07.2012, 21:34 | MrPsychic
Ahoj, v auto hifi tápu poslední tejden, co jsem dostal řidičák. Mám čtyrku golfa a chystám se vyměnít rádio a rád bych i repro, dopředu komponent a dozadu koaxiál 165mm. Vzadu repro neni vůbec tak snad to bude alespoň vyvedený. Nechci do toho investovat moc, chtěl bych nějaké levnější repro které bude stačit na rádio (Pioneer DEH-1300MP). Nevím jestli to vůbec má cenu, s omezenym studentskym rozpočtem, dejme tomu 2500 a posunulo mě to od továrních reproduktorů výrazně dál. Nemám v plánu ani sub ani zesík, je to pro mě pořád jen auto a kvalitní hudbu mám doma. Stačí mi když to bude hrát trochu slušně :) Prosil bych kohokoliv o radu, značku, model repra, co by splnilo moje kritéria a trošku tý schovívavosti. O autohifi toho vážně moc nevím.

o 13.07.2012, 21:36 | party_boy
2500 na předek a zadek k nějakýmu výraznýmu zvukovýmu posunu rozhodně nečekej.
o 13.07.2012, 21:38 | MrPsychic
ani ve srovnání s továrníma reproduktorama jen v předních dveřích?
o 13.07.2012, 21:38 | Toxxx
Predne repro by som nemenil lebo v G4 hra dost dobre a neake kompa za par kc bez zesu a tlmenia ich urcite nenahradia.
o 13.07.2012, 21:46 | MrPsychic
Nehrajou špatně to je pravda, ale já nemám srovnání.. A dozadu bys něco dal, nebo je to taky zbytečný? :D
o 13.07.2012, 21:49 | Toxxx
Ja jedine do predu:D

[ Link ]
o 13.07.2012, 21:49 | party_boy
Přesně tak, pokud by byla řeč třeba o G3 kde teda základ nehraje nijak valně, tak by se dalo něco vymyslet. Ale G4 je trochu už jinde a fakt bys akorát vytloukl klín klínem jak se řiká. Buď přidat na penězích nebo se s tim smířit no.
o 13.07.2012, 21:49 | Toxxx
CO sa tyka zadnych dveri je to len na tebe. Ak chces aby aj spolujazci mali nieco z muziky tak to tam supni;)
o 13.07.2012, 21:53 | party_boy
Při tomhle rozpočtu nemá moc cenu přemejšlet o zadku asi bych se soustředil pouze na předek. Když už teda.
o 13.07.2012, 21:53 | MrPsychic
Na spolujezdce prdim.. :D Tak děkuju za rychlé rady, prozatim tam šoupnu jen to rádio a třeba si to časem rozmyslím :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3251 sekund.