Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Zesilovač GROUND ZERO GZTA 1.2000MK2

o Navštíveno 2784x o
o 30.06.2012, 15:07 | Bulit.Sven
čau lidi. dnes mi začal stávkovat zesilovač. Zjistil jsem, že mi vypadla kostra. tak jsem to dal do richtiku ale zesik nic. nesvítí ani červeně ani zeleně. zajímalo by mě zda má někdo nějakej nápad,zda se nespálila pojistka třeba,páč ve wooferu je slyšet že tam něco jde.
u baterky pojistka ok,ale u zesu nevim,tak mi poraďte nemam teď moc času,kord rozebírat celý auto. díky za rady a tipy

foto k příspěvku  od Bulit.Sven

o 01.07.2012, 10:50 | Bonny.F
Rovnou to zakopej na zahradě :-)
o 01.07.2012, 11:35 | endru.ondra
Koukni se na pojistku zesíku, popřípadě vyměn a jinak Pavel 528 ten to opravý
o 01.07.2012, 11:36 | Bulit.Sven
teď tam můžeš zakopat colta :o))
ti upadnou dveře až zatlačíš :D
a nebo ti to tím tlakem vyklepe :D
o 01.07.2012, 18:38 | Bulit.Sven
tak pojistky všechny ok, za pomocí žárovky :D nám tam šťáva jde, ale kontrolka nesvítí ani jedna, do wooferu něco ale jde,hučí
zkusim ještě elektrikáře v práci co mi poradí
o 01.07.2012, 23:01 | Pavel 528
no elektrikare...radeji elektronika...elektrikari kolikrat udelaji vic skody nez uzitku,pac vsemu rozumi..o]]

kdyztak opravim

www.autohifiservis.cz
o 02.07.2012, 12:28 | studnak22
Bulit.Sven : ten sem chtel a pak nevyšlo -(
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.35 sekund.