Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jak zapojit? OEM rádio výstup

o Navštíveno 3601x o
o 22.06.2012, 19:50 | mourl
Ahoj,potřeboval bych radu :-)
Mám originální rádio a na to bych potřeboval připojit zesilovač.Z rádia jde po změření low signál, takže to můžu rovnou poslat do zesilovače.
Potíž je, že mi to prostě nehraje tak ja má.Takže mám někde chybu.Mám připojený klasicky + a - na cinch.Navíc to hraje lépe, když dám - na kolík cinche,divný...
Podle mě je tam potřeba asi zapojit ještě to stínění co jde z toho OEM zesilovače,otázka je jak?
Díky moc za rady, jsem uplně bezradný :-(

foto k příspěvku  od mourl

o 23.06.2012, 14:30 | krtekaudio
ja bych to resil hi lo adapterem a mas klid sice nestastne reseni ale hraje....
o 24.06.2012, 15:27 | mourl | Upraveno: 2012-06-24 15:33:23
Hi/low adaptár použít nemůžu protože se mi automaticky vypíná,protože do něj jde jenom low signál (Helix AAC).Měl jsem v zapojení pár chyb,už to hraje.
Nastal však problém s níž jsem nepočítal vůbec a to rušení a pískání :(
Zkusil jsem natáhnout kabely i mimo auto,nepomohlo to.Potřebuju zkusit ještě ukostřit rádio, případně - poly na cinch konektorech...Chjo.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3281 sekund.