Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Jakou anténu pro Golf III Variant?

o Navštíveno 3008x o
o 07.06.2012, 20:53 | Robo
Ahoj,doporučíte někdo pls nějakou fungující anténu?Teď tam mám nějakou obyč na střeše a chtěl bych nějakou,aby to mělo lepší příjem.Díky R.

o 08.06.2012, 11:17 | Ravo
je pravda, že koncernový antény tohoto věku nejsou žádná sláva, ale prověřil bych jeslti funguje napájení zesilovače nebo samotný zesilovač v patce antény.

Kámoš si furt stěžoval že naladí jen pár silných stanic a pak když jsem mu zapojil na G3 upadené napájení tak se divil kolik toho najednou chytne.
o 08.06.2012, 14:56 | Robo
obávám se,že moje anténa zesilovač mít nebude,zkusím se podívat pod stropnici
o 08.06.2012, 16:35 | Ravo | Upraveno: 2012-06-08 16:36:02
Teď si nejsem jistej, jeslti máš aktivní anténu nebo ne, pokud jo, tak zesilovač je umístněný v patce antény. Může mít napájení buď přídavným drátem +12V nebo fantómové po koaxiálu.
Víc zjistíš na VW foru, vč toho jak co nejjednodušeji demontovat tu anténu (někdy je to pěkný peklo se dostat pod stropnici bez rozdělání půlky auta)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3144 sekund.