Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > D: zapojení sw audi a4

o Navštíveno 4115x o
o 06.06.2012, 09:24 | zipp | Upraveno: 2012-06-06 09:26:38
Nevíte náhodou někdo, jak by měl být zapojen origo sw nokia v audi a4 b5? Je tam 10-ti pinovej konektor.
Ptal jsem se na audiklubu, ale bez reakce, googlil jsem googlil a našel jedině tohle, z čehož nejsem zrovna dvakrát moudrej:

1 = trvalých 12V
2 = LZ repro
3 = LZ repro
4 = zem
5 = spínaných 12V
6 = line out LZ
7 = line out PZ
8 = line out zem
9 = PZ repro
10= PZ repro

Trvalý a spínaný napájení a kostra - to je asi jasný.
Jak ale zapojit ty ostatní piny? Výstupy na repráky do dveří nepotřebuju, stačí mi jen audio vstupy do sw, ale z tohohle mi pořád není jasný, který to jsou

foto k příspěvku  od zipp

o 07.06.2012, 11:33 | zipp
nikdo nemá přístup k nějakým schématům nebo nikdo to nikdy nezapojoval?
o 07.06.2012, 18:12 | db-marek
skor skus kontaktovat niekoho z audi klubu s ronakym autom kt. ma sw aby ti to pozrel...
o 07.06.2012, 19:14 | zipp
no, to mě napadlo, jenže co ten dotyčnej zjistí? Musel by rozdělat tapec v kufru, aby našel svazek drátů, kterej do toho vede. Jak ale pozná, kterej drát je k čemu?
o 22.06.2012, 14:37 | zipp
Tak zapojení jsem pozjišťoval. Vyskytl se ale podivnej problém. Po zapojení je mrtvo, ticho. Co mi ale vrtá hlavou je to, že když jsem zkusil do auta zapojit jinej zesilovač, kterej je 100%, tak po zapnutí rádia jen problikne a nic dál...taky nehraje. Přitom napájení 12V tam jde, kostra tam je taky i REM funguje. Na tom integrovaným v SW není nic, ale na tom druhým jsou dvě ledky: power a protect. Power jaksi pomrkává a protect je zhaslá. Napadá vás zkušený autohifaře, co by to mohlo být?
o 24.06.2012, 23:14 | jimmy264
slabý napájení to může dělat ;)
o 25.06.2012, 19:33 | zipp | Upraveno: 2012-06-25 19:38:45
je fakt, že baterku nemám ve zrovna nejlepším stavu. Zkusím to ještě s nastartovaným autem, díky za tip... jinak kabel od baterky je dost tlustej, až na to, že na konci na něm mám malinkatej fastonek, kterej jsem nasunul na ten nůž na origo konektoru, to samý se zemí. Ale to by nemělo vadit, ne? Když to tak mají i originál
o 25.06.2012, 23:06 | jimmy264
může to taky dělat ten faston, přecijen origo zes nemá takovej odběr jako jinej, dle mě silnější když to měníš ;)
o 27.06.2012, 09:24 | zipp
no ne, já tam dávám ten origo (původně v autě nebyl, dokoupil jsem ho) a nefungoval, tak jsem zkusil úplně jinej a ten taky nejede, tak zjišťuju, kde je problém :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.2988 sekund.