Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > vytlumení dveří a stropu

o Navštíveno 3811x o
o 05.06.2012, 09:16 | RuMeC
Můžete mi doporučit materiál pro vytlumení dveří a stropu pro snížení rezonancí ze subwooferu. Nejlépe v poměru cena - kvantita.

Děkuji

o 05.06.2012, 09:21 | Seat Power
o 05.06.2012, 10:36 | hifim@ni@k
Silent Coat, velké balení.
o 05.06.2012, 12:42 | kral007 (eXtrem-audio.cz) (M)
STP Silver 53x75cm za 290,-

Pokud jsi okolo prahy tak eXtrem-audio.cz skladem
o 05.06.2012, 20:11 | CarMedia.cz
Aktuálně dělám už jen s B2 Audio BBDM a opravdu velmi dobrý materiál. Určitě můžu vřele doporučit - [ Link ]
o 05.06.2012, 23:17 | prohifi.cz
za nás taktéž doporučím Silent Coat - velmi dobrý poměr cena/kvalita:
[ Link ]
o 05.06.2012, 23:58 | Replayman007
teď by mě zajímalo porovnání Silent Coatu a B2 Audia BBDM. Také váhám mezi těmito dvouma materiálama, potřebuji vytlumit kufr.
Pracoval jsem se STP Gold, dělal jsem s ním dveře a nemůžu si stěžovat:-)
o 06.06.2012, 09:15 | Seat Power
vyber co se ti zamlouva vice,vsechno to jsou velmi kvalitni materialy,nebo uz spis jen koukej co se ti vyplati vic cenove za m2
o 06.06.2012, 18:53 | prohifi.cz
2 Replayman007: vsechny ty materialy jsou funkcne celkem podobne - cilem je potlacit vibrace plechu tloustky plechu cca 2 mm. Posune rezonancni frekvenci, to je hlavni ucel.
Nemyslim si, ze kdybys mel kufr vytlumeny 3 ruznymi materialy a zkousel jsi, ze poznas rozdil. Neco jineho by bylo treba u prednich dveri s reproduktory za 40 tisic Kc - tam uz mas sanci neco poznat, napr. diky pevnejsi ozvucnici vlivem kryci folie s vetsi tloustkou.
Vylepenim kufru jenom potrebujes zamezit vibracim plechu, a tam ti pomuze temer kazdy material.

Kvalitu jednotlivych materialu nechci hodnotit, to by byl zase velky flame :-)
Pro Silent Coat mimo jine mluvi i hodne dobra cena - 717,50 Kc / m2, a to u nas diky velkemu nakupu, ktery srazil celkovou cenu.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3121 sekund.