Navštíveno 3811x

05.06.2012, 09:16 |
RuMeC Můžete mi doporučit materiál pro vytlumení dveří a stropu pro snížení rezonancí ze subwooferu. Nejlépe v poměru cena - kvantita.
Děkuji
Silent Coat, velké balení.
STP Silver 53x75cm za 290,-
Pokud jsi okolo prahy tak eXtrem-audio.cz skladem
Aktuálně dělám už jen s B2 Audio BBDM a opravdu velmi dobrý materiál. Určitě můžu vřele doporučit -
[ Link ]
za nás taktéž doporučím Silent Coat - velmi dobrý poměr cena/kvalita:
[ Link ]
teď by mě zajímalo porovnání Silent Coatu a B2 Audia BBDM. Také váhám mezi těmito dvouma materiálama, potřebuji vytlumit kufr.
Pracoval jsem se STP Gold, dělal jsem s ním dveře a nemůžu si stěžovat:-)
vyber co se ti zamlouva vice,vsechno to jsou velmi kvalitni materialy,nebo uz spis jen koukej co se ti vyplati vic cenove za m2
2 Replayman007: vsechny ty materialy jsou funkcne celkem podobne - cilem je potlacit vibrace plechu tloustky plechu cca 2 mm. Posune rezonancni frekvenci, to je hlavni ucel.
Nemyslim si, ze kdybys mel kufr vytlumeny 3 ruznymi materialy a zkousel jsi, ze poznas rozdil. Neco jineho by bylo treba u prednich dveri s reproduktory za 40 tisic Kc - tam uz mas sanci neco poznat, napr. diky pevnejsi ozvucnici vlivem kryci folie s vetsi tloustkou.
Vylepenim kufru jenom potrebujes zamezit vibracim plechu, a tam ti pomuze temer kazdy material.
Kvalitu jednotlivych materialu nechci hodnotit, to by byl zase velky flame :-)
Pro Silent Coat mimo jine mluvi i hodne dobra cena - 717,50 Kc / m2, a to u nas diky velkemu nakupu, ktery srazil celkovou cenu.