Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > alfa 147 drobny upgrade hudby?

o Navštíveno 5334x o
o 01.04.2012, 10:29 | tibaltík
ahojte.uz dlhsie uvazujem o drobnom upgrade seriovej hudby na svojej alfa.zial nemam BOSE od vyroby ako niektori stastnejsi, a seriova hudba v alfe je aj pre moje polohluche necitlive ucho dost slaba. (predtym som mal GolfIV a v predu hertz dsk 165 cez radio a bol som relativne spokojny).Pocuvam hudbu typu pink floyd,pripadne metal.a nechem investovat do rozobratia polky auta a davania zosiku a 28 repro :D

rozmyslam dat [ Link ] priamo na nove radio ALPINE CDE-133 BT. Treba investovat aj do tlmenia?Potrebujem podlozky pod repro?zijem aktualne v nemecku a kazdy vacsi upgrade ( zosik a pod.) zvysuje exponencialne cenu instalacie :( hlavne cenu prace...dakujem za akekolvek nazory a hifi zdar :)

o 01.04.2012, 10:56 | Diner
Ahoj, zalezi co od toho cekas. Od toho radia nemuzes cekat zazraky a ty repra se zesilovacem autoradia stejne nebudou hrat na plno. Kazdopadne pokud chces slusne spodni pasmo, tak se bez tlumeni takrka neobejdes. Dulezite je hlavne dvere uzavrit, aby nedochazelo k akustickym zkratum a stredobas se mel do ceho oprit. Kazdopadne pokud chces jen vymenit repro a radio, tak i s trochou potlumeni mas za par hodin hotovo;-)
o 01.04.2012, 11:07 | tibaltík | Upraveno: 2012-04-01 11:10:48
@Diner,dik za koment.necakam ze sa zapojim do sutaze o naj hifituning :D ale ze si vypocujem floydov v slusnej kvalite. mne uz takto dali cenu dio+repro+instalacia 500eciek!! keby som isiel do zosika a tlmenia, tak ani nechcem vediet kolko by som platil. inak je to tato firma [ Link ] kde si to chcem dat robit. rozmyslam, ze casom by som to napojil na 2+1 zosik, ale musim tie investicie casovo rozlozit, lebo ma zena vyhodi z domu :D
este som sa chcel spytat ci potrebujem aj podlozky pod repro [ Link ]
o 01.04.2012, 11:21 | Diner
Je mi to jasne. Podlozky pod repro potrebujes v pripade, ze mas vyssi montazni hloubku reproduktoru, nez dovoluje konstrukce auta (resp. pokud jsou repro hlubsi, nez vzdalenost od montazniho mista k nejblizsi prekazce ve dverich - napr. stazene okno, vyztuhy dveri atd. nevim jak to ma Tvoje alfa zrovna). Co se tyce tlumeni dveri, tak investice navic je uplne minimalni v porovnani s tim, co Ti to prinese co do kvality reprodukce a castecne i odhlucneni auta. Kazdopadne jak rikam-takovou jednoduchou instalaci, jako planujes zvladnes i sam za chvili a budes z toho mit mnohem vetsi radost - a to je k nezaplaceni;-)
o 01.04.2012, 11:56 | tibaltík
:) to Ti verim, ze by som mal radost.ale kedze som uplny analfabet a neviem ani ako zhodit tapacir dveri, tak necham pravdepodobne na odbornikov :)
o 01.04.2012, 12:23 | tibaltík
takze tlmenie ma dopad aj na hluk v aute?som myslel ze musis vytlit komplet dvere aby to malo efekt :)
o 16.04.2012, 20:27 | tibaltík
repro instalacia

foto k příspěvku  od tibaltík

o 16.04.2012, 20:28 | tibaltík
tlmenie

vyskac

radio

o 16.04.2012, 20:29 | tibaltík
nastavenia EQ - nemam sajn co to znamena a co sa cim nastavuje...riesim pokus-omyl systemom "od ucha"... :)

o 27.08.2012, 12:10 | tibaltík
Tak po par mesiacoch pocuvania mam nasledovne zistenia:
Hudba super
Problem s rezonovanim
Musel som si dat spravit dodatocne komplet vytlmenie prednych dveri, nie iba tych par cm2 co bolo urobene povodne. Problem je, ze po instalacii alubitul + akustickej peny tapacir dveri nedolieha = vyrazna rezonancia...Objednal som nove piny na tapacir + DAR platy z Revilohifi a komplet vytlmim vsetky zdroje rezonancie, od tapaciru na dverach, az po priehradku pred spolujazdcom. K tapaciru mam otazku, kam najefektivnejsie umiestnit tlmiaci material?Dvere vnutro je uz komplet vytlmene, takze ide o ten prechod tapacir-plech, co maju drzat piny, ktore ale evidentne rezonancie z repro nezvladaju...dakujem

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3089 sekund.