Navštíveno 6713x

Zdravím,nikde na nete som to nenašiel...mám subwoofer Dragster dvojcievka 4000w / 2000W RMS 15" ... a digitálny monoblok magnat black core one digital... skúšal som to už všelijako poprepájať či na 1 ohm alebo na 2 + 2 ohm ale bezvýsledne...subwoofer hrá stále rovnako (slabo) a na zosilňovači mi nejde vobec nastavovat basy ani nič..prepájal som cinche už na všetky sposoby a bezvýsledne...viete mi prosím vás nejako poradiť? ´dakujem :)
Hele necekej od toho žadne zazraky je to Magnat.
Jinak ne všechno jde zapojit jak chceš tady maš podle čeho se ridit :)
[ Link ]
Ale ja subwoofer zapojiť viem...len na zosilnovači mi nejde nič nastavit...subwoofer hrá stále rovnako
Chybi ti plus minus na to aby to hralo asi tak 2000watt.....
Presně jak piše Pepe kup jinej zes pokud chceš lepši poslech ale neco oveřeneho.
Nebo pokud maš 10 000k(Cca 370Euro) tak vim o nekom kdo prodava Crowna 2200.1 ten do 4 ohmu umi 2450W RMS.
To bys teprve poznal hudbu :)
To uz zase prodava.... to mam dost????
Jo jo je na prodej řikal že s tim konči. Nabizel mi ho ale myslim že se spokojim i s tim Helixem :)
Ake mas napatie ked ti to hra? Zaklad je baterka, kable, poriadne spoje... Potom to moze zacat aj hrat. Nehovoriac o tom, ze najlepsie by bolo mat co najsilnejsi RCA vystup z radia ...
mám Pioneera za 150e takže si myslím že RCA výstupy sú v pohode...len problém mám ten,že ovládanie na zosilnovači vobec nereaguje...myslíme tie kolečá, potenciometre či ako sa tomu hovorí...možem točit kolko chcem a hrá rovnako...a čo taký HIFONICS TITAN TXI-1500D ... bol by lepší?
A co najprv bateria, kable ?