Navštíveno 10327x

Ahojte po dlhšej dobe sa na vás zase obraciam s prosbou. Pôvodnú inštaláciu v almere som nedokončil a prišlo nové auto. K veci
zostava morel piccolo
ad m40
ad w800
sub asi časom
DLS A4
DLS A3
nejaký inštalačný materiál mi zostal dynamat xtreme biplast atď.
problém č.1 v aute je teraz rádio s označením RCD300 chcem ho vymeniť no neviem čo tam dať podmienka je 2din aby to vyzeralo decentne navigácia handsfree+cúvacie senzory alebo kamera mám dve varianty buď
[ Link ] odtiaľ high/low adaptér do procesora zatiaľ vyhráva audison bit D
varianta 2. alpine/pioneer s optikou do procesoru v prípade alpine by som skúsil zohnať bazarovú PXA-701 alebo k iným značkám ten audison stále je, ale podmienka navigácia handsfree+cúvacie/kamera
problém č.2 vojdú sa ad w800 do dverí? kam zo stredmi má zmysel ich dávať na pôvodné miesto stredov nad stredobasom? výšky by som videl na trojuholníčky, A stĺpiky moc nechcem rozmontovávať, ale možno sa nechám ukecať ak by to bolo na úkor kvality zvuku
rozpočet je asi 1000€ vrátane inštalácie? Dá sa to? prípadné nápady ako inak by sa to dalo sem prosím
1000e mimo horeuvedenych komponentov?
to sa bude dat... k repru a rozmerom Ti zial nepomozem, ale ostatne je riesitelne
Ak das na origo reprokable bit10, tak urcite bez D a urcite bez hi/lo prevodnika, nakolko ten prevodnik ma bit10 uz v sebe.
ale rozumnejsie by bolo spravit digi out z radia napr rcd510....
1000€ by bolo za procesor+rádio+inštalácia a niečo málo inštalačného materiálu 50qmm mám 10m reprokáble tiež signály už sú
a čo obnáša spraviť digi out z origoš rádia?
[ Link ] frank to robil aj s moznostou ovladania mosconi 6to8... to je najlepsia varianta, ked chces oem.
stalo to okolo 100€ plus dan a posta
určite to preštudujem, ale nastal problém s repro vraj sa w800 do dverí nevojdú :/
noclue: prešiel som tými stránkami, ale pochopil som asi len toľko, že sa venuje vývoju procesorov v spolupráci gladen/mosconi, ale konkrétne produkty som tam nenašiel alebo to mám chápať, že robí modifikácie priamo na OEM HU ako prípravu pre DSP?
Robil to, ked tie auta boli aktualne. Teraz je to uz starsi rocnik.
Frank vyvinul 6to8, preto je aj firmware na 6to8, ktory dovoli pouzit alpine HU a ovladat nou aj hlasitost 6to8 pri zapojeni cez optiku...
Co tak mu napisat mail? Kludne english..
Trosku som pokrocil v skratke rns510 origo je problem zohnat nastastie ju nepotrebujem navi mozem mat z mobilu cuvacie stacia a hf zatial netreba cize mozem zachovat rcd300 a nepouzivat ju cize peniaze za radio pouzit na kupu procesoru vybraty mam mosconi 6to8 z neho optika do zvukovky a odtial tahat signal do microUSB v smartfone? Cize oem by bolo zachovane otazka znie aky kvalitny signal dokaze smartfon poslat alebo to uz riesit prehravacom napr fiio x3? Na ovladanie hlasitosti potrebujem drc alebo sa to da telefonom?
Noclue: az teraz som pochopil ako si to myslel stym digi out potreboval som si nastudovat nejake veci aby mi to davalo zmysel len pre zaujimavost kvalita digi out vs zo smartfonu z microUSB vedel by si mi povedat co by bolo kvalitnejsie?

22.05.2016, 18:00 |
Toxxx Trošku som pátral po tom a Fiio X5 by malo mať Digi 3,5 jack out. Dá sa dokúpiť redukcia na tos link a možno by to po pripojení mohlo ísť priamo do procáku.
[ Link ] [ Link ]

22.05.2016, 20:44 |
noclue | Upraveno: 2016-05-22 20:44:13
jediny problem je jitter, v skratke ked sa bije clock usb-karty a prociku... ale ono by to malo byt dnes uz jedno, lebo procaky maju fifo buffer a vlastny clock. Cize je to s tel a RCD510 prast jak uhod.
Keby som nebol mal mnohe otazky ohladom cuvacej kamery, bol by som dal Nexus miesto HU
Cize stym jitterom by pri pouzití 6to8 nemal byt problem do nexusu by som siel keby mi priatelka dovoli zasah do palubky uz tak som dostal za stlpiky vynadane jedine ze dat nexus na drziak?
Držák to chce pořádný, není přijemný, když se USB třeba jen na chvíli uvolní. Přímo do palubky je to lepší a spíš bych šel do Ipadu. Mám nexus v autě a kamošovi sem dělal ipad a to mi přijde jako lepší řešení.
Couvací kamera se do nexusu dá taky zprovoznit
K tej kamere-asi ju nebude treba ak dam doporiadku cuvacie ktore obcas vypadnu tak by to mohlo stacit vcom je vyhoda ipadu oproti nexusu ja som chcel vychadzat z xperia z3 vraj ma podporu hi-res audio len som nenasiel aky kvalitny dokaze poslat signal ci to zvladne aspon cd kvalitu ak nie tak potom uz pouzit iny zdroj zvuku ako napr ipad/nexus
co ma prosim Ta priatelka s Tvojim autom? :)
Inak su kity na ipad mini aj na nexus, ktore sa daju zalaminovat tak, ze to vyzera uplne oem
Z polovice je to aj jej auto preto :-D v podstate to, ale ani menit za oem nepotrebujem pridem do auta pripojim konektor a mozem dat nexus/ipad/iny prehravac hudby do priehradky na nic ine sluzit nebude ak by som predsa len casom chcel navi cuvaciu handsfree atd potom by sa to dalo zabudovat naspat k predchadzajucej otazke ktory z tychto prehravacov bude kvalitou zvuku najlepsi
Zdravím ľudia, tak sa po čase vrátim k téme už mi chýba len posledný diel skladačky a to sú RCA od procesoru k zosilňovačom stačí tam nejakých 50cm dĺžka a čo som pozeral tak 2kanálove stoja aj 20€ nakoľko potrebujem 8kanálov tak by to vyšlo cez 80€ nebolo by lepšie rovno spraviť na mieru? Prípadne vedel by niekto vyrobiť? Kľudne sem hodte nejaký odkazy ;)
Jardoss
Ja vyrábam tiež pre seba jedným vrzom by som aj tebe vyrobil.
Davam kvalitné káble sommer
To by bolo super písal som mail ;)
jardoss: mam z povodnej montaze kratke, mogami koax kable, AEC rca konektory
Vedel by niekto povedať či sa dá niektorý z výstupov použiť ako remote out na spínanie procesoru?

Nemá niekto skúsenosti s Helix DSP už sa to snažím rozbehnúť týždeň a momentálne som sa zasekol ako dostať nastavenie z PC do DSP :/
Co máš za problém, případně jakou verzi softwaru?
Trošku som stým pohol a prišiel nato, že nová verzia softwaru, ktorá už je prispôsobená na helix DSP.2 nekomunikuje so starou verziou procesoru. Musel som stiahnuť verziu 3.40a potom sa procesor sám akualizoval a po uložení zmien hneď načítalo do procesoru. Každopádne som ešte neprišiel nato ako zmeny nahrávať cez micro SD kartu nakoľko keď v PC uložím súbor tak má koncovku .afpx a podľa návodov procesor rozoznáva len súbory s .ac1/.af1 a do druhého slotu .ac1/.af1. Teraz mám však problém stým, že keď napojím smartfon cez zvukovku zvuk načíta, ale náhodne vypadne niekedy na pol sekundy niekedy na minútu. Všetku kabeláž som kontroloval tam by nemal byť problém. myslím, že som spravil chybu niekde v nastaveniach detekcie digi signálu.
Tak predsa vypadávanie zvuku bolo spôsobené nízkou citlivosťou pri rozoznávaní signálu nadstavené a všetko beží :) Tak hurá do nadstavení :)