Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > degradace audia

o Navštíveno 7722x o
o 12.10.2015, 19:38 | Ian | Upraveno: 2015-10-12 19:40:53
Ahoj,

mám problém s vyššími tóny při vyšší hlasitosti, při normálním poslechu to nejde poznat ale při vyšším volume mě přijde že repra hrají více výšky až z toho bolí hlava.

Problémem je že nevím kde je chyba, mám podezření na autorádio alpine které jsem vyměnil za ještě horší sony ale zvuk mě přijde horší, bylo na reklamaci ale samozřejmě se nic neprojevilo, tak přemýšlím jestli za to nemůže například starší zesilovač axton c508 nebo reproduktory alpine (komponenty bez zapojených výškových).

Děkuji za rady.

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3423 sekund.