Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Fabia 1.4 mpi Nejde radio

o Navštíveno 2859x o
o 06.09.2012, 08:14 | laubik
Ahoj lidi, šťoural jsem se v rádiu (blaupunkt) a zkratem jsem zřejmě přepálil pojistku. Jenže pojistky jsou ok a rádio nejde. Když ho vyndám a zapojím na baterku na přímo tak chodí. Je to pro mě záhada, není někde zvlášť pojistka? Snad jsem nepřepálil nějaký kabel, zkrat trval jen okamžik. Nebo může odejít iso konektor? Díky za rady.

o 06.09.2012, 09:12 | J.O.G.I
Bude tam ještě někde nějaká pojistka na kabelu co vede ke svazku aspoň tak bych to tipnul v případě že radio na baterku jede.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3072 sekund.