Navštíveno 3111x

13.08.2012, 09:21 |
rici kluci mam superba 2 a 16,5 kompa morel tempo a focal polyglas.Chci to hrat jen na radio s tv jvc 730 tusim.Jake mam dat dopredu a jake dozadu,k tomu dam do kufru subwoofer crunch 20 cm v bedne na zesilovac.Neni to zadny extra vykon,ale byl jsem v Brne a libil se mi poslechove na prodejne.Budou hrat ty tempa jen na radio?focaly jakztakz hrajou..nebo mam koupit jine misto temp?dekuju,ve st jdu na montaz,tak to musim doresit

13.08.2012, 09:24 |
rici jen doplnim,nechci zesilovac ne bedny,jen pres radio..zatim
tempace na radiu hrat nebudou

13.08.2012, 09:53 |
rici ale myslim ze kdyz dam vhodny zesik na morely,tak nebude moc hrat ten subwoofer,nema moc velky vykon a je to jen 20 cm.A ani ty focaly k tomu nebudou vykonove stacit.Proto me napadla ta kombinace jen na radio a se sub.Ale treba pisu uplny blbosti..

13.08.2012, 10:21 |
rici a nebo morely dopredu na vhodny zesik,focaly dozadu jen jako akusticky vjem na radio a ten sub do kufru na zesik ktery mam..?je to take vhodne..?popr.jaky zesik a koupim ho na bazaru od nekoho,nejde mi o hluk,ale cistotu zvuku
volil bych 4kanal zesilovac stim ze na prvni dva kanaly rozhodne tempace a na zbyle dva do mustku ten subik a kdyz uz tam musis mit ty zadni repro tak ty stacej pouze na radio doplnit trochu scenu

13.08.2012, 11:05 |
rici a jaky bys volil 4kanal za rozumny peniz mensich rozmeru?ten basak crunch je tusim 200 na 400 watt,ale bude mit stopro daleko mene.Ale libil se mi zvukove,sice jen 20,ale jel prijemne.Abych koukal na parametry a nejlepe bazarovy..jinak mam rockford fos.360 2 kanal
kiklop32: dobrej pokus :-) možna tak na Fokaly :-)
rici: Tempa dopředu. Pořádnej zes poctivých 150W na kanál a bude to basovat hodně dobře. Pak ale ktomu ten Crunch možná neboude to pravý ořechový. Jinak pro Tempa slušně vytumit dveře, aby se měly do čeho opřít. Jinak Tempáče za mě ano. Zkusil bych je nejdřív pověsit na toho RF.
[ Link ] To by mohle stačit.
potrebuju se jich zbavit no navic prijemnej za malou cenu je :)

13.08.2012, 20:25 |
rici no to je presne on:-)sehnal jsem 4 kanal zes. esx signum sx 4120,ma 120 rms na kanal,to bude urcite stacit a na ty dva zbyle do mustku povesim ten sub..nejak to poladim a uvidim.Kazdopadne ten RF si necham,kdybych neco pridaval a menil,jinak diky vsem
tak pak nahazej nejake fotky z instalace at to tu trosku zase zije .o)

14.08.2012, 10:19 |
rici jasny..:-)ale nebude to zadna mega uprava:-)