Navštíveno 13055x

mám problém s dobíjením do ted sem měl v autě baterku exide x treme 77 A a kapacitor 1F jenže při basech se se na kapacitoru občas ojevilo třeba 10 V takže ted rozmíšlím jestli tam dát silnější altík třeba z oktávky 120 A a suchou baterku 90A nebo jen třeba 5F kapacitor co mě pomůže ?
Kapacitor ti jistojistě baterku nedobije :)
pomuze ti poradna baterka a altik samozrejme
vymen altik, ale hlavne jde o to kolik ti vycucava sestava. ze se klidne muze stat ze i baterka nedava tolik A kolik je v max. potreba
jj kapacitor je v tomhle ppřípadě na nic. odkud si myslíš že bere proud kapík?? z baterky.
silnější altík a baterka pomůže. jaký výkony mají zesíky co máš?
zalezi aku mas zostavu....moze to byt aj slabou kostrou.Ja som mal tiez pokles na 10v a odpalilo mi dva subaky...dal som hrube kable,silnu batrerku a teraz gut:))
Ahoj no baterku mám exide x treme 77A už je na kaši takže ted přemíšlím o suché power cell 115A altík dám taky jinej a zesík mám tenhle
[ Link ] a ted budu ještě dávat jeden na pohon osatních repro
ted řeším jestli je na Power cell 4000 potřeba vyměnit i altík mám 70 A když chci aby se pořádně ládovala a při jízdě poslouchám hudba má max. odběr 260A
hajnejzlesa altik staci ja ji za jizdy doplnuju 60A altikem a odber mam hodne velkej
hajnejzlesa altik staci ja ji za jizdy doplnuju 60A altikem a odber mam hodne velkej
A navíc, jestli dáš 2,5Kw... za jízdy...třeba 20minut..
Tak seš buď hluchej, nebo velkej fajnšmekr :))
Jestli chces Power Cell tak mam jeste posledni 2 ks skladem ;-)
staci se me ozvat
jako vinzek, ale jen jendou :-)
rocco: ono je to spíš přes 3600W když vezmeš že by mu dával "jen" 14V