Navštíveno 9519x

pred akci

pri akci:-))) Kuča se snazil:-))

po akci cca 1/4 nepotrebnych veci je pryc pokracovani v sobotu

a ted sem se malem posral:-)))))
[ Link ]
Máš nějakou novou novou vymazlenou garáž, ne??? Telka....radio ... :)
Ty vole doooost:-)))) Já sem postiženej, pořád musím něco dělat rukama:-))

03.12.2007, 22:07 |
petis všechno masakr.
Rocco: jj, Lada má garáž hodně vymazlenou , už mu tam i neteče:-))

03.12.2007, 22:10 |
mishan | Upraveno: 2007-12-03 22:11:21
nooo, pekněéééé, at to odsejpá ;-)
to ej Ladova garáž??? WOW, kolik Lado odjelo vagonu s bordelem???? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

03.12.2007, 22:11 |
Lada362 | Upraveno: 2007-12-03 22:15:07
Rocco 3 tedny prace novy krovy,zatepleni, nova strecha ,50cm nahoru ,novy vrata, novej stuk jen jeste vybilit a bude ty fleky na zdi je holej stuk:-)))) Jinak TV tam je odjakziva uz bych to bez ni neumel:-))))
ale tech penez
To auto nejde ukrást ... to je PRDEL MUHEHEHE :-D přesnej případ Ládi :-D :-D :-D :-D :-D
Lada362: Někdo to vykytája a pak to dáš do laku ;-) :-D ale nečekal jsem že to sem dáš :-D
koukám že se snažíte jsme zvědavej co na vás bafne až odkrejete podlahu aby tam nebyly ještě vejce od slepic :)))))

04.12.2007, 15:02 |
D@ve jsem kuk z moravy ;-D
nemam nervy na to se dal koukat ...
Mazec, LAda je proste magor, to uz vime davno :-)
jen tak dal kluku usate ;-)
moc pěkné na tom ještě vyděláš když to prodáš na díly - myslím to co není potřeba

04.12.2007, 21:12 |
PRESS jj jen tak dále, sem zvědave co se z toho hnědyho .. ve finále vyklube o:-))))
to pipm my ride je jako by to daboval kleneex :-))))) a koukám že na druhém dílu se podílel i mischan :-))))))))
no ja si řikal co ti to stojí před barákem láďo za vrak :), tak už je mi to jasný
je docela legrace sledovat až k jakým autům dbdrag dospěje :-)
to je jednoduchý. čím větší plečka, tím je to vhodnější.. :-)
Harryp a mam rozrezat auto za 100K???:-)))
noo galaxka by byla zajimava :)
Lada362: chej pane mě už chraje v autě diskotekcha Mégane jede jak drak :-D
Bude to EXT 5+ a nebo EXT 1 ??????????, :)
no galaxy nevim:-)) preci jen tady mi spoustu prace usetril zub casu:-))) zasveceni chapou ostatni pochopi v sobotu:-))))
Rocco mam tusaka ze ext2 nebo4 s 2-4*9918 bych se do ex1 nevesel:-))))sem trosku megaloman:-))))
Tak to je v pořádku :) oni jsem teď koukal dělaj pěkný :)

No peknyyy projekt ;) To DD by sa vcelku fajn hodilo do obyvacky k nabytku :DDDD
přeju hodně pevných nervů při přestavbě:)ale myslím že to bude stát za to...