Navštíveno 8505x

pokud by mel nekdo zajem je vic barev a druhu na vyber moznost potisku,nazehleni/drzi jak krava/ nebo vysivky ceny upresnim ale mikina s nazehlovackama neco na zpusob co mame my ty cerny na db velky logo vzadu maly vpredu a nick vyjde okolo 300-350

04.11.2007, 17:58 |
PRESS zájem mám o obojí, pošli mě pak jak budeš mít nějake výběr info na meil
dam sem fotky mikin i s cenama

04.11.2007, 18:30 |
Tipo Já taky,respektive my!!!!
Kdyby si rači měl mikynu JBL tak to by byla jiná :o DDD
Fridom klidne ti tam necham udelat ....:-)))) to je na tobe

04.11.2007, 18:57 |
Fridom | Upraveno: 2007-11-04 19:02:49
jooooooo no tak to mne zajímá :o))
Tak že když si vymyslím jak bych si to představoval, tak neni problém nechat udělat cokoli ?
Jinak doufam že na mě myslíš dnem i nocí ohledně JBL :o )))
asi takle vysivka bude draha kdyz bude individuelni jiank to nazehleni je nova technologie testoval sem to a dal sem tomu vazne zabrat a drzi jak krava
Taky bych si mohl pořídit něco nového na sebe. Jo zájem je.
hele tak jinak dam sem vzornik co je mozno si vybrat a vy si to mailem objednate i metodu jakou to chcete udelat a co tam chcete dat
www.tricka-polokosile.cz
nebo
www.sabe.cz reklamni predmety akorat tam je problem ze by se musela udelat vetsi odber maj to limitovamy odberem

04.11.2007, 20:33 |
zdany Ja do toho jdu taky.. Sijou i na hrochy??? :)))) A maji taky ty tricka s bouli na brise??? Ja si totiz jiny nekupuju. :)

04.11.2007, 20:35 |
PRESS zdany woe DDDDDD

04.11.2007, 20:35 |
PRESS zdany woe DDDDDD máme stejne vkus

04.11.2007, 20:38 |
zdany Press... No ptam se, aby mi to nebylo maly. :)))))) Nerad nosim ty obtazeny trika. :)) Ono se teda na kouli vseobecne blbe sije. :))))

04.11.2007, 20:43 |
PRESS joo triko s brichem o:-)))))
Zdany neboj kupuju ty samy:-))))

04.11.2007, 21:10 |
zdany Lada: Huff... Tak to jsem rad, ze nevybocuju ze standartu sam... :)))) Jooo, knedlikova figura...To je vec. :)
koupil bych vitovi ale nevim jesi ta mikina ma kapucu pro plesouny Lado ty bys mohl vedet -DD
zdany lepsi nez bejt vychrtlej a bat se hladu:-)))
vinzek tos posral jo hele pojedu si o vejkendu pro vartase ale musite si dat ty vase na voditko nejak se do mne pustily po tom prispevku s vitovo autem:-))

04.11.2007, 23:21 |
hoff Mikinu bych bral take jednou! Sakra to abych uz take dorazil na nejake mereni ;-)

04.11.2007, 23:57 |
zdany Lada: Jo joo, neni nad to se dobre najist.... to jde i prace stranou..... :))

05.11.2007, 11:19 |
Laďas Zájem bych měl taky...
jj, pokud se dotoho vejdu a nebudu v tom jak v elastakach :-)
taky bych vzal jak tričko tak mikinu
Asi jako michal-valke a možná i pro bratra.
jedna mikina by se mi do skříně věšla
par prispevku vyse je moznost objednat ale ne ze to dopadne jakos CD kazdej chtel a kdyz sme udelali objednavky sesli se 3
Lada362: já ti dám vodítko!!!jelikož o vikendu ve valke nejsem,tak jen počkej až pojedeš kolem kralup,nasypu všude hřebiky....:-)