Navštíveno 7520x

dva woofre v bedni nad okno + 2 baterky - skupina?????

29.09.2007, 20:28 |
Lada362 | Upraveno: 2007-09-29 20:29:34
street max 3-4 a toho blbecka si pro priste odpust rad si to necham rict do oci a ze si blbej a nectes pravidla za to si muzes sam:-)))koneckoncu porad se vytahujes jak pomahas pri db tak bys to mel vedet ne??:-)))))))))))
apropo vis kde se tady co sustne takze si mlat hlavu o zed sam myslim ze podle tohodle
[ Link ] si kazdej udela obrazek kdo je to cos o mne napsal na vasem foru:-))) nebo ti to mam extra prelozit abys to pochopil????
Lada362 nehrot to na slovensku sem byl i street max 1-2 oni sou tam borci a dokazou vsecko
toho blbecka to se omlouvam byl jsem nasrany promin....bol som s touto zostavou zaradeny do SS1-2 pretoze pravdilach sa pise street max 3-4 jsou 3-4 woofre (nie menej)a max 2 baterky.......ja som sa spolahol na to co viem od vas ze som mal byt 3-4 ale padol som do SS a proto som bol nahnevany ...tak mi to vysvetlil hlavny Mike ze sa mylite v tomto zaradeni......
felda nechapu v cem se mylime takze se asi myli vsichni na svete jasne je v matrixu ze sm3-4 jsou max 4 SW a max 2 baterie jedna vepredu druha kdekoliv co ej na tom nejasneho???
[ Link ] tak se asi pletou i v americe ?? nebo ja nevim oni ty pravidla vymyslely a nezlo b se na mne ta tabulka asi spatne nebude kdyz ji pouziva cely svet
Tak mi napis jak ti vysvetlil ze se mylime podud je tomu tak rad se priucim a svou chybu uznam nikdo neni neomylny ale zajimave ze to 3 roky fungovalo vsude a asi by se pletla polovina CR ktera stavi primo street max takze Mishan Vincek a ostatni
tady ji mas pro lepsi pochopeni cesky
[ Link ]
no ako pises - mal som baterka vpredu, druha vzadu, 2 woofre bedna vysoka - prisiel ako SM 3-4 - zaradil ma do SS-12 a ukazal mi tu tabulku co si daval link------ v kolonke SM 3-4 mi ukazal ze 3-4 woofre, cize ak mam len dva nemoizem tam byt a musim ist do skupiny kde su povolene 2 woofre a 2 baterky a to bolo az to jeho SS 1-2

30.09.2007, 21:12 |
petis Felda: Ale zjakýho duvodu nemužeš mít dva woofery? to je jen na tobe že máš málo wooferu než kategorie dovoluje. V Ačku si mužu klidně tlačit s jedou 25kou a každýmu dotoho muže bejt hovno. Takže se vtomhle případě mýlí Mike. A neříkej mi že i v minulosti odněj všechny kategorie byly zařazovaný bezchybně.
odvolal sa na tu tabulku a 3-4 woofre v kolonke pocet woofrov .... ja som to chapal rovnako ako vy....
blbost a snad se nemylim ale 2 SW jsou SM1-2 ale tim ze porusis pravidlo jedne baterky presunujes se do nejblizsi mozne skupiny coz je SM3-4
jj hej ale podla neho tam zase musis mat 3 alebo 4 woofre tak ides opat dalej :)
napise rog ozhodcim do US uvidime mozna se vazne mylim ale v tom pripade nejsem jediny rozhodci co se spletl:-))ale pokud ano svou chybu uznam.Jenze stejne jako ja si tohle vysvetlil kazdy kdo tu tabulku cetl
Lada362: Hele koukam na to jako laik a kdyby to bylo max. 4sw, tak by tam melo byt napsano 1-4, stejne jako je to napsany ve street A,B,C. Takze podle selsky logiky ma pravdu Mike.
RadekFM ale jak to mas v Acku 1az 3 sv ale jaky neni to jen tabulka musite cist vse okolo neco dodatku je i v pravidlech nebo snad ve street A muzou bejt 3 18" sw

01.10.2007, 11:21 |
paia co si ctu anglicky pravidla, tak ve SM 3-4 maji opravdu striktne definovano pocet SW, bez ohledu na jejich velikost.
jj ale zase te posouvaj baterky jen o skupinu dal z max 1-2 do 3-4

01.10.2007, 11:35 |
paia jenze v SM 3-4 zase nemuzes mit 2 SW, takze zase dal...

01.10.2007, 12:19 |
vinzek fa | Upraveno: 2007-10-01 12:20:30
kdo rokal ze nemuzes kdyz to funkuje ve svete jen na slovensku to nejde tak uz nevim konkretne me na slovensku dali do S.M 1-2 se dvema baterkama coz bejt nesmi a bylo to podle slovenskejch pravidel
tahle debata se mi líbí.... že bych byl jedinej kdo má správě auto v SM 3-4 :-))) JOKE
ale je pravda co píše radek. je tam 3-4 a ne 1-4 ale číst si zase celý pravidla se mi nechce
neco by se naslo i utebe pride nejakej stoural a je hotovo

01.10.2007, 12:29 |
hotdog | Upraveno: 2007-10-01 12:30:15
já o ničem nevím a rozhodčí nic nenašli.... i když detail se dá vždycky přehlédnout a nějaká ta blbůstka se dá najít.... a že se jich pár o tomhle víkendu našlo
prostě když jde do tuhýho tak soupeři dovedou zapátrat všude... :-))
nehadam se protoze dodnes sem nad tim nejak nepremislel a NIKDO se nad tim jeste nepozastavil.Taky si myslim ze by tam melo byt spis 1-4 ale vazne nevim jestli jsme chybyli omlouvam se vsem za to ze nebyli vv SS ale proste jsem to bral jako streety A,B,C kde te kazda malickost posune o kat. vejs.Pockame na verdikt a pripadne se dle toho zaridime.
To vsak neresi to ze Felda si za spatne auto muze sam sam si mohl pravidla precist a pokud je cetl prehledl to same co vsichni ostatni.
Petis taky kdyz ho na ME vrazili jinam nenadaval vsem okolo ja taky dkyz sem na obou ME predelaval UNO jsem nikomu nenadaval kazdy ma pravidla kazdy si auto stavi sam.