Navštíveno 6679x

tak gratuluju k povyseni 155,6 je uz super a jeste ani kdyz si to netusil:-)) ale-vsak ty vis:-))))

08.09.2007, 20:56 |
petis taky gratuluju. Je vidět že baterka pomohla. Teda doufám že jsi jí tam měl:-))))
hezky gratulujem aj ja, na inchebe u nas zacal na 149 :) pekne
Tak Jiriku mam z tebe radost ;-)
gratulace

haskyyy tak to je čísílko gratulace
Petis jeste nema:-))))je lenivej jak s...:-)))))

08.09.2007, 21:12 |
petis :-))))), ale stejně je to dobrý. ale s Powercellkou to bude ještě lepší:-))
diky vsem. pro nemoc a nedostatek medi jsem to nedodelal. to jen okurek to tu prevraci :))))))) Vid? přepínám....
salate nekecej proste ses lenivej nesvadej to na nemoc ta neomlouva ani nenatlaci a porad ... vis co:-)) prepinam
tady salat, tady salat. Cheesburger si odskocil do KFC, okurku mas na mysli tu desetinu, co mi na tebe chybí????? :)))))))))))))))) vidime co přiště ;). ses proste lepsí :)))))přepinám

08.09.2007, 22:25 |
Lada362 | Upraveno: 2007-09-08 22:25:59
nene nejlepsi je ferda:-)))
[ Link ] prepinam
no pockej. to si vods.......eres :))))))))))))zitra vytahnu z archivu neco fakt libovyho.
ja mam taky archiv tak bacha:-))
prepinam

08.09.2007, 23:35 |
zdany : )))))))))))))))) Cista nahoda..........

08.09.2007, 23:36 |
zdany Jinak taky samozrejme gratulace..............
zdanyyyyyyyyy:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))malem sem spadl ze zidle:-)))))
Zdany: mazec, tak ted jsi mrrrtvej :-))))))))

09.09.2007, 13:21 |
zdany Oooouu jeeeeee, to abych se dal na modleni... Asi se rozloucim s dB dragem.. :)))))))))))) Tise odchazim. :)))
vy čurini jak chcete :))) zvlast ty Ladíííku. Dnes mi prislo umelecke dilo z dilny bratří kosteleckych - od Tomova brachy. Tohle je fakt neco :))) u toho jsem zase padal ja.
jak chces lado. :)))))
tady mate fotku do teamu. Ferda Mravenec a brouk Pytlik :)))))

a s tebou si to zdany vyridííííímmmmmmmmmm:)))))))))))))))))
jsi jednička Mr.Loony

kua je to tu jak v cirkuse :-)

hele uz tu byl Missak a Miss AHC. Udelame Miss Ksicht :)))))))))))))))))).
akorat jedno drobne omezeni pro Q -. ty sem fotky nedavej. protoze t o budeme s ladou asi nejvetsi chudaci.
Aby jste neřekli tak i jednu svoji nenechám vás v tom samotné

hele Loony musime se pustit do nekoho jinyho teamova valka pred MS by nebyla dobra aby sme se v tom unu nepomlatili navzajem nez vyjedem:-)))))
ale ta fotka co jsem pozoval v Mejte ta byla zakerna:-)))
no ty vole to je saskec :-DDDDDDDDDDDd

09.09.2007, 20:20 |
zdany Nooooooooooo hezka galerie.... Kam jsem se to proboha dostal .......
:))))))))
Loony: Sakra... To abych se tesil na Budejovice. :))))))))))))