Navštíveno 5920x

koukam ze na tom telefonu je to lepsi tak se omlouvam za kvalitu tady je z toho poznat akurad ho...
tak já to vidím celkem dobře co tam je, docela zajímavá konstrukce, sem zvědaf co to ukáže :-)

09.08.2007, 22:48 |
hotdog | Upraveno: 2007-08-09 22:49:34
zajímavé, že by první BP u nás?? a možná ne poslední...
no tak sem to ted poslouchal a nic moc, budu to muset jeste doladit, asi sem prepiskl velikost natrubku pac mi to pripada ze jsem nad 80ti hz
hesky pěkně pan badatel :D

10.08.2007, 08:41 |
zdany No panove, tak k tehle konstrukci muzu rici par slov.
Klasicka konstrukce tlakove PA bedny, do ktery je dobry dat PA reproduktory, nebot tyhle nase gumaky by nemusely vydrzet a hezky rychle by rekly sbohem.
Stejnou konstrukci jsem slysel minulej rok myslim ze na Mimoni, mel ji tam jedem kluk v astre. Jsem si rikal, co mu to tam tak duni. Bedna jako prase pres celej kufr, zajimava konstrukce a jeste lepsi vypraveni jak to ladil. :)
Kdyz jsem strcil hlavu do auta, tak to akorat udelalo dvakrat bac bac a na bouli na hlave nezapomenu. Svihnul jsem si ji hezky o hranu dveri. Ten majitel se mohl umlatit smichy kdyz nas videl, jak jsme se lekli. :)
Jenom k ladeni sterbiny... Udelej si ruzne sirky prkynek, kteryma tu sterbinu zakrejes a budes ladit az na meraku.

10.08.2007, 08:42 |
zdany Jinak jsem o tehle konstrukci taky premyslel, ale zatim jsme z toho sesel. :)
no konecne nekdo odvazne kdo udela Band Pass!!
Vito uz zacni setrit na recony ;-)
Band Pass je sice hlasitejsi nez BR kdyz je dobre udelane ale za to ma vlekou nevyhodu a to ze trha woofry :-D
jsme zvedave ....
Kleneex trha sw proc myslis ze to vita asi dela

10.08.2007, 16:05 |
petis tyjo. Víta to vzal odpodlahy:-) Pěkný. Jsem zvědavej co to dokáže.
A ted nevím jestli ho mám dělat nebo ne. No co no Recone Kit od Cactus Sounds bude taky dobrej:-))))))

10.08.2007, 16:57 |
zdany Leneex: Co jsem psal? :)) Gumaci to nevydrzi. :)) Na tohle jsou zlaty PAcka. :))))))))) diky koncepci bedny, hrajes to maleho prostoru za wooferem a jeste ti proti tlaci druhej woofer. . :( Ale jak rikam. Da se to vyzkouset.
V te bedne, kterou jsem slysel v te astre, tak tam mel gumaky BM Boschmann... A jelo to fakt dobre. :)
Vita hezky ale mas ho tak nejak naruby nez je delaj vsichni