Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > dB Drag Racing > stěna a policajti?

o Navštíveno 5196x o
o 22.06.2007, 21:04 | Luigi
Chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s policejní kontrolou a DBdrag stěnou.Myslim že to bude nepovolená úprava takže by mohla za to být i veliká pokuta.Uvítám každou radu,protože se rozhoduju jestli stěna nebo ne....a auto na tahání platáku opravdu nemám....díky

o 22.06.2007, 22:11 | hotdog
no mě už se stěnou stavěli a jen koukali co to tam mám. vysvětlil jsem o co jde, chvili na to koukali a pak mi řekli at jedu dál.
o 22.06.2007, 22:13 | Barthez
Podle me no problemo. To je jak kdyz mas k sezeni mist 5 a mas furt zklopene sedaky a mas tam bordel........... v pripade steny tak bordel mas az ke stropu........
o 22.06.2007, 22:19 | hotdog
ale bordel můžeš uklidit, stěnu ne. co jsem si zjištoval tak můžeš dostat pokutu i když máš vyndaný sedačky a misto nich bednu.
o 22.06.2007, 22:24 | Barthez
Blbost. Na technicke muzou mit rec, ale co mas v aute neni nikde predepsane co mas a co nemas pouzivat! Pokud Ti na te bedne bude sedet clovek, tak je to neco jineho, protoze pak musi bejt dodrzena bezpecnost. Vis jak mam udelane auto ja a to me benge delaj problem furt a i kamarad mi potvrdil, ze nini vyhlaska, ktera by ti tohle zakazovala.......... Neni to zasah do karoserie, nezavarujes dvere, nikdo tam nesedi, rezerva a PV nema urcene misto...... atd....
o 23.06.2007, 12:38 | Route88
no pokud na ty bedynce od brambor nesedis ty jako ridic :-))))))
o 23.06.2007, 14:36 | Barthez
Nebo tam nemuze sedet Route, protoze tek kdyz si sedne do auta, tak sedi skoro na zadnich sedadlech :-))))) Vid pane?
o 23.06.2007, 15:11 | Route88
na zadnich ne, ale mam problem se tam vejit se spolujezdcem :-))))
o 23.06.2007, 15:28 | Rocco. | Upraveno: 2007-06-23 15:30:09
Mě už stavěly asi 3X.... nejdřív začaly kerovat kuli sjetým gumám, pak kuli poviný výbavě a když došlo na stěnu, vyvalej oči a vždy řekly ať jedu :)))

Všechny to zatim moooc pobavilo a chtěl to každej cajt pustit... takže já mám zatim štěstí :)))
o 23.06.2007, 15:28 | Rocco. | Upraveno: 2007-06-23 15:29:24
.
o 23.06.2007, 15:33 | Barthez
Route :

:-)))))) jj ted jsem si vzpomel na MCR........ dovedu si te predstavit :-)))))
o 23.06.2007, 19:38 | Pluto
Dle mě je stěna něco jako, když máš v autě přepážku kvůli odpočtu DPH, nebo přepážku v dodávce nebo pickupu kvůli nákladu. Dle mě jim to vadit nemůže.
o 23.06.2007, 20:19 | hotdog
no jo ale rocco má pickup kterej by tu stěnu měl mít original, ale kdyby jsme šli do krajností tak všechno co máš v autě na pevno by mělo mít atest SD8.
a pokud máš v techničáku že je 5 míst k sezení tak tam musí být.
a nepište že to je jako když vezeš náklad a vyndáš na chvíli sedačky...
o 23.06.2007, 20:49 | Kleneex
po me chteli cajti pustit pandu kdyz me chytli za rychlost v DE na dalnici :-DD
A take me nechali jed a to jsem mel 40km/h na vic ;-)
o 23.06.2007, 22:04 | El-diablo
No řešil jsem tohle s technikem od STK pokud máš stěnu jeto na flastra protože nemáš viditelnost ven nemáš počet sedaček což je uvedeno v techničáku a když to bude kokot policajt nenaděláš s tím nic.
o 23.06.2007, 22:27 | BMW_318iS
jj, jako el-diablo, kazdej policajt cop me stavel mi to rikal, pokazde v poho ale rekli mi at si alespon necham udelat vyjimku a zmenit pocet mist k sezeni z 5ti na 2 jinak budu mit problemy. Vyhled zatim nikdo neresil
o 23.06.2007, 22:28 | Barthez
Vyditelnost mit nemusis. Predepsane jsou 2 zrcatka. Tj. kdyz mas leve a prave, tak to staci. Proto muzes mit treba na zadnich oknech folie jak tmave chces. Me stredove zrcatko upadlo a kdyz se nato benga ptaly, tak jsem jim rekl, ze mam leve a prave a byl klidek...... S tema sedakama jsem to uz psal.....
o 23.06.2007, 22:30 | BMW_318iS
Barthez: je jasne dane ze pokud mas 5 mist k sezeni napsano v technicaku tak je tam proste musis mit, pokud tam ty sedacky nemas tak flastr
o 23.06.2007, 22:35 | Barthez
BMW :

No nevim no. Netvrdim to az za hrob :-), ale pokud to asi neni jasne dane, tak je to jak kazdej pes jina ves..........
o 23.06.2007, 22:37 | Route88
jeeeee sedatka v boxu, vlez bassreflexem :-))))))))))
o 23.06.2007, 22:38 | BMW_318iS
Bartez: ale ono to je jasne dane, musis mit v aute tolik mist k sezeni kolik je v TP a tak to je, pokud chces vydelat sedacky a nahradit necim jinym musis pozadat o vyjimku u prodejce vozu a ten ti ji muze schvalit a ty si pak pocet mist v TP muzes nechat zmenit. Uz jsem se na to celkem dostatecne informovat u par instituci abych byl v obraze ;-))
o 23.06.2007, 23:33 | Luigi
díky chlapy,je to asi tak jak jsem si to myslel,takže to asi risknu :-)
o 23.06.2007, 23:34 | BMW_318iS
Luigi: hlavne to musis mit hezky zpracovany aby se to policajtum libilo, pak to bude ok ;-)
o 24.06.2007, 01:13 | Luigi
BMW :-))
o 24.06.2007, 11:38 | hotdog
je fakt, že auta, který mají vyndavací zadní sedačky mají v TP napsáno třeba 2+3+3 ale když to bude hezký a ohromující tak radši koukají jako vejři a pustí tě... hlavně nebýt drzej
o 24.06.2007, 12:26 | vinzek fa
kuci jenze ty sedacky po sklopeni fungujou jako zvetseny zavazadlovi prostor takze tam si muzes vozit co chces zachovat musite pouze predni v zadu to muzes met cumet treba za auto
o 24.06.2007, 13:10 | BMW_318iS
vincek: kdyz je mas sklopeny tak je to neco jineho nez kdyz je tam vubec nemas ;-)
o 24.06.2007, 16:22 | vinzek fa
BMW_318iS mam je vyndane mam tam zesak pro prevoz materialu je vubec nepotrebujes kdo ti dokaze ze je tam nemuzes vratit nevezu lidi pouzivam to na prevoz zadnej zakon to nezakazuje k tomu abys mel vyhled mas zrcatka venkovni kdyz tahnes karavan vydis snad pres stredni zrcatko za nej vem si silnicni zakon a cti
o 24.06.2007, 18:04 | Barthez
Ja jsem rikal, ze to neni muj vyplod v hlave, ale ze to mam proverene :-)
o 24.06.2007, 19:44 | BMW_318iS
vincek: uz jsem si to zjistoval kde to slo a sedacky muzes odstaranit jen tekdy pokud to jejich konstrukce umoznuje a to v pripade neskloppnych sedacek nemuzes a navic prevoz materialu je neco jinyho nez trvale odstraneni a zastavbu sten ys muzikou ;-)

Laskave se nehadej, moc dobre vim o cem mluvim a neni to muj nazor. Proste mi na dopravnim inspektoratu rekli ze pokud mam pevne dany pocet mist k sezeni 5 a ne 2+3 tak sedacky musi zustat v aute at se deje co se deje. Pokud je chci odstranit musim pozadat v mem pripade oficialni zastoupeni BMW v CR (Autec Praha) o udeleni vyjimky a upraveni poctu sedadel na 2 a pak si tam muzu misto sedadel dat co chci. O vyhledu jsem nemluvil protoze jak si rikal pokud mas dve venkovni zrcatka tak neni co resit. Dalsi problem ale je ze vsechno co ja v aute a nebo na nem MUSI mit v nasi inteligentni republice ATEST 8SD coz stena ze dreva asi mit nebude ;-))) ale tohle uz nikdo moc neresi.

Proste se staci zeptat na prislusnem miste a nedohadovat se o necem a nevedet o tom nic. Ja tohle zjistoval kdysi v Breclavi kde jsem bydlel a ted v Brne a nedoslo k zadne zmene, na obou mistech mi rekli to stejne.
o 24.06.2007, 19:47 | BMW_318iS
vincek: jeste pro upresneni, ja v aute nemam sklapeci zadni sedacky ale jen pevne, to je hlavni problem.

I presto ale uz druhym rokem jezdim se stenou a kdyz policajti maji kecy tak jen oznamim ze jsem si pozadal o zmenu poctu mist k sezeni a cekam na papiry
o 24.06.2007, 22:09 | Pluto
Jen pro info a počtu sedaček v techničáku: Mám Galaxe a ten má v techničáku sedaček 7, a já jich tam mám od koupě jen 4. CO je v techničáku, má za význam jen max počet míst k sezení.
o 24.06.2007, 23:05 | Luke-Jeep
tak a ted opravdu jak to ma bejt... naklad muzes vezt jakkoliv pokud je radne pripevnen a nelita ti po aute... proste v tu chvili vezes naklad kerej saha az po Bckovej sloupek... kde je ten problem?

ja nevim taky kdyz neco vezu v passatovi taky si sklopim sedacky pripadne je vyndam (zadni samo) nebudu si je prece pri prevozu kur*it... na ti policajt nemuze nic rict a nema duvod ti treba ulozit abys to na miste vyndal...

samozrejme neco jinyho je kdybys to mel z plechu a privareny pevne do kastle ze...
o 24.06.2007, 23:35 | El-diablo
Musíš mít i výhled folie můžes mít zatmaveny jen do urřitýách procent dej si tam bílou folii a je to flastr ani technickou ti to ofiko neprojde ale poldi to tolerují mám to od chlapa co dělá STK tak ví asi co a jak když se tím živí
o 24.06.2007, 23:51 | BMW_318iS
El-diablo: zdani okna muzes mit zatmaveny jak chces, zivime se zatmavovanim skel takze o tomhle zadna ;-)
o 25.06.2007, 00:35 | Luke-Jeep
a co se tyce nakladu pokud te neomezuje ve smyslu ohrozeni zdravi a vyhledu predni a predni bocni okna tak tam muzes mit treba pytle se srack*ma a je potom kazdymu prd... a je jen na tobe jak to budes mit moc zaskladany a tahle bedna? panove myslite ze bych s tim chteljezdit porad? panove policajti neblaznete dyt je to o zivot :-))
o 25.06.2007, 03:51 | Rocco.
Tak jeste pridam jednu mou zkusenost......

Kdyz jsem mel felicii s necim jako stena a chytil me cajt, tak jsem se samo zakecal ohledne muziky a tak... a ptal jsem se ho, jestli to neva....?
Rikal, ze pokud je to pevne pripevnene aby to ridice pri prudkem brzdeni nezranilo a kdyz na zadnich sedackach nikdo necestuje, tak je to policii uplne sumak..........

Jinak kdyz ti stena i nejak bude vypadat, tak je to vselek i na 0.9 promile :)))
o 25.06.2007, 22:05 | El-diablo
BMW nemůžeš to že to děláte neznamená že to může být. mi řekni že mukl na stk neví co může být a co ne
o 25.06.2007, 23:16 | BMW_318iS
El diablo: stanovisko ministerstva dopravy a spoju CR se ti zda jako nedostatecny dukaz???
o 25.06.2007, 23:47 | BMW_318iS
nikdo neni dokonaly a to ze ten technik si neni jisty a rekne ti ze to nesmi byt neznamena ze ma pravdu, hranice zatmaveni zadnich bocnich a zadniho okna neni stanovana a to znamena ze zadni okna smi byt zatmaveny jakkoli ovsem ne cimkoli !!!!!!!!!!!!!!!!! Provedena uprava zatmaveni smi byt pouzita pouze takovou technologii k tomu urcenou a za podminek ze je tato technologie schvalena ministerstvem dopravy a spoju CR a ma ATEST 8SD. Pokud tohle ten technik nevi tak by nemel pracovat tam kde pracuje ;-) Klidne bych mu to rekl osobne. S timhle uz jsem se setkal nekolikrat ze technik kdyz si neni jisty jak to je nebo vubec nevi tak rekne ze je to zakazane a vyhodi te
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3193 sekund.