Navštíveno 4897x

kdo co ma za odpruzeni na zadni naprave u pandy? ja tam mam listaky ale Luigy psal ze ma pruziny, jak ste na to vy?
Ty hlavne nemas Pandu :-))))
Panda nebo Marbella nabo Bzuk to je jedno, jde o to ze budu v praci vyrabet kolibky pod listaky aby to slo nahoru tak kdyby nekdo chtel tak neni problem za rozumnej peniz. Budu to palit pazmou z 5mm nerezu a pote svarovat
neni to jedno
Panda ma pruzini a Marbella listy ;-)
tak to jo, sem myslel ze to ma stejny podvozky. Tak kdo by chtel posvarovat na Marbellu kolibky pod listaky tak at se mi ozve, dneska to zkusim nakreslit a udelat palici plan, zacatkem tydne by to mohlo byt ve vyrobe. Mozna by se to dalo stihnout do myta
napis cenu asi bych si vzal
nevim bude to tak hodka prace a uvidim jestli to pronesu z prace, kdyztak cena treba nejakou lahev dobreho moku :))) ted sem to pomeril a zitra to zkusim a reknu o kolik se to zvedlo, pak jich dam do vyroby vic. Ted jeste vymejslim ulozeni zadnich tlumicu, budu tam davat dva vedle sebe
vita: neni jednodussi vyndat box?
tak to pujdem kusit

Tak kluci na dilne byly strasne sikovny a uz to mam u sebe :) dneska to zavarim a kusim. Kdyz to bude pasovat a listak mi neurazi hlavu tak dam vyrabet dalsi

tak se to zvedlo o 3 cm ale je to hodne znat i to lip sedi, ty puvodni plisky se kroutily jak blazen

konečně jsem pochopil na co to bylo... :-)
staci vam takhle ty 3 cm nebo to mam udelat delsi?
vsichni auta snizujou ,jen na DB drag se musej delat vyssi, neb tam se snizej tihou hrom beden :))
jj je to tak offroad tuning :)
ještě 4x4 a je to první Mabella Offroad :)))
noo a muzes mi rict prez kterej woofer bych mel protahnout kardan?
no jo problém není ale motoru by se to asi moc nelíbilo chtělo by to něco více výkoného:)))))
řekl bych že by se tam v klidu měla vejít 1,5 z una, co??
vejde se tam i veci, navic chtel sem 1,3 nebo 1,4 turbo ale prej to sou sypaci takze bude nejakej normalni
jj měl jsem 1,3 turbo a sypák jak prase,nebrat