Navštíveno 5162x

12.05.2007, 20:02 |
Pluto Je tu první letošní aktualizace rekordů a to co se v nich dělo je .............
.......... více na www.dbdragteam.cz
[ Link ] 
Pluto (M)
tusim ze vita mel vic nez to co je v rekordech zapsano mam ten pocit ze 149,1db

13.05.2007, 00:40 |
Pluto vinzek: Je to možný, že naměřil více, ale pokud to bylo v nějakém rozstřelu, nejspíš s Ladou, a prohrál, tak se mu výsledek nezapočítává, v tom je nevýhoda tohoto stylu hodnocení, ale ten my nezměníme, bohužel. Pokud se mílím, tak mě oprav, jestli ta hodnota padla jindy.
jo sory uz vim je to tam spravne priste napred nastuduju poradne pak se budu ptat jinak kuju za odborne vysvetleni od profika z pozdravem VINZEK FA

13.05.2007, 16:26 |
Pluto Pohoda, od toho jsme tu :-)
super :) jinak bylo tam vic ale jako vzdy az pri poslednim rozstrelu no uz je zase jina bedna tak uvidime co bude

14.05.2007, 11:06 |
vinzek fa | Upraveno: 2007-05-14 11:14:49
Vita_Megane
138db co bys porad chtel sam vis nejlip ze vic das jedine z PA repronem
hehe woe
jinak sem ted objevil na strankach asi trosicku preklep:
Světové maximální SPL: 179,7 dB
České maximální SPL: 172,9 dB
Světové průměrné SPL: 143 dB
zarazila me ten max. cesky spl ale prej je to monster tak to joo
je Pluto (M) omlouvam se za vitu on v rekordech nedojde dal nez na str C
ty vole tady neco napsat, nevedel sem ze se pocita i monster jelikoz je to jen doplnkova kategorie no nic du si dat raci kafe

14.05.2007, 19:40 |
Pluto Vita: Monster je doplněk, ale počítá se. Jen je sranda, že ve světě auta tlačí víc než monsteři :-))) Ten světový rekord není od monstera :-))
Jen pro doplneni,aktualni svetove maximum je 179,8 a prumerne SPL 140,7 ale ono se to meni kazdej tyden to prumerny,to by clovek nedelal nic jinyho nez aktualizoval :-),ovsem svetovy rekordy jsou znacne zastaraly,alespon teda z pohledu nezaregistrovaneho uzivatele,nevim co se ukazuje tem co na termpro maji registraci.
jj nejak je neaktualizujou posledni bylo po ME

14.05.2007, 22:28 |
Pluto zaktualizováno :-)))
no ked dojdete na slovensko zas nám všetky poháre poberete :(
ale oni v tych krabiciach nedojdu :DDDDDD
by ses divli feldo jsem jel z Brna az do Francie a zpet a jeste jsem musel furt cekat na zbytek ktere to meli na valniku :-DD

16.05.2007, 20:31 |
petis felda: neboj dojedem, budem nato mít celý odpoledne a noc:-)))