Navštíveno 4933x

10.05.2007, 10:25 |
Tipo Kdy budou výsledky z Mimoně a Vyškova?
jj přesně tak, pěkně to tam flákáte , grrrrr :-(((
jo hosi nemame jen tyhle starosti:-)))))

10.05.2007, 21:27 |
mishan | Upraveno: 2007-05-10 21:30:18
no a? zajímavé je , že např. Zdenek to zvládne dát hned ten den a myslím, že taky nemá jen tyhle starosti, myslím že tohle je Lado vaše povinnost !!! Tak když něco děláte, tak to kua dělejte pořádně, nebo se na to vyserte....:-))))))))

10.05.2007, 21:36 |
Lada362 | Upraveno: 2007-05-10 21:39:59
mishan od tebe to sedi:-)))))))))))))ono to zase tak jednoduch nejni Zdenek je nikde nedava schvalovat nase vysledky prochazi jinym soukolim:-(((
a jestli se ti to nelibi.....jezdi na Emmu nikomu nebranime
na Emmu seru, tam to nemá smysl :-))
to Lada:
muzes mi jako rict, kdy hodlate laskave uvest na net, do novin, casopisu, misto kolku na cigarety fakt, ze jsem udelal novej českej rekord v SM1-2? Vsichni jsou na to totiz zvedavi.
Loony hele zkusim nedelni blesk
dost srandy jeste jednou omluva za zdrzeni ted bylo nejak moc veci najednou
kdo neni lempl najde si vysledky z Vyskova na termpru :-)
no tak koukam ze felda a Maxim byli rychlejsi na termpru uz vidi hooodne dlouho a to jsou ofiko stranky DBDRAg
jsem nedavno hledal výsledky z mimoně a neviděl jsem tam ani vyškov... jen příbram

11.05.2007, 05:59 |
Tipo Mr.Loony:tak teda gratulace!!!!!!
Lada:myslím že o víkendu jsem se díval a taky nemohl najít,a stejně máte na stránkách napsaný,že když nemáte výsledky vy,tak na ofiko taky nejsou:-))))
Jo ještě,jak to že jsem v Bass Race na druhým místě,už se teda dořešily ty pravidla?
Pohár nevyměním:-)))))))))
to Tipo: pohár ti nikdo nevezme. :)))) Podle mě se tam uvedli hodnoty z kvalifikace
sice tě neznam - max. tak od vidění, ale neber to moc vázně. Byla to sranda a na učet mišaka , viď Mishanku. Ty mě určitě za to nebudeš nahánět RCčkem :))))))))
Vysledky z Vyskova jsou na termpro.com od utery minimalne,vim to,protoze kolem poledne jsem se tam dival a uz tam byly.Ono hodne zalezi na Americanech kdy to tam hodej.Aby vam nebylo lito ze nejsou vysledky z Mimone,tak tam nejsou napr. jeste vubec vysledky z Bratislavy a ta byla 22.4.,jen pro srovnani,zalezi to na Amikach.

11.05.2007, 09:37 |
Tipo No jo soudruzi z Ameriky:-))
Mr.Loony: nee nebuduu :-))))) na to mají větší měřítko jiní, jak o např Aligátor :-)))
Krásně řečeno mishan bud něco dělejte pořádně nebo se na to vyserte
Celika ty uz ses na to radsi vysral co??? jeste ty zacni
už toho nechtee, bylo to vysvětleno a objasněno, tak kuš :-))
vsak svuj vysledek vsici znate a ti ostatni si muzou pockat az pride ta spravna doba
Lada vzhledem k tomu že na to vy sami občas serete se není čemu divit že na to serou i jiní. Úplně mi ted v mimoni stačilo když jsem viděl zařazení některých aut do kategorií

11.05.2007, 22:48 |
Pluto Celica: Di někam, fakt tě už nemusím. Tvou připomínku nějak nepobírám a hlavně Mishan to myslel úplně jinak.
Ostatní: Jdu na ty výsledky z Mimoně, ted jsem se dostal k PC, protože jezdím na týden na montáže a ke vší smůle jsem závislý na bezdrátovém připojení O2 Data Express a to bohužel ve Velké Bíteši není dostupné, proto jdu výsledky dělat až teď. Jinak Vyškov je na Termpro od pondělka. Jen jsem nestihl hodit prolink na náš web.
Všem kdo pochopil, (kromě Celici, kterej stejně na žádný výsledky nečeká a jen do všeho rejpe) děkuji za trpělivost.

11.05.2007, 23:51 |
Pluto Výsledky jsou hotovy, jen mi nějak stávkuje připojení na FTP server, tak na našich stránkách to bude co nevidět. Jen co se zadaří připojit, tak budou i rekordy a nějaká ta fotečka ze srazu.
Výsledky zatím takto:
Vyškov:
[ Link ] Mimoň:
[ Link ] PLS: Prosím, zde zkontrolujte výsledky u Street A a u Street Max 3-4, došlo k nějaké deformaci v databázi a systém nedovedl přelouskat údaje. Už se to jednou stalo u nějakého srazu, kde do dneška chybí výsledky z jedné kategorie. Tady jsme to s Ladou zkusili dát dohromady ručně, ale nevíme, jestli si Lada Dobře pamatoval výsledky. Děkuji za spolupráci.

12.05.2007, 00:32 |
Pluto Tak se nakonec zadařilo, už je vše OK i na našich stránkách
pluto, koukal jsem že tam jsou někde skomolený jména... spíš nejsou celý... nebo je místo písmen čísla

12.05.2007, 11:05 |
Pluto hotdog: Takto to dopadne, když si dotyčný nahlásí pouze jedno jméno. To druhý číslo se tam doplní systémem a dle mě by to mělo být identifikační číslo měřáku, na kterým se to měřilo.
super :) a bzukin je tam :)))
ale v monstru tam bylo frenky monster a je tam jen frenky a číslo...
ale v monstru tam bylo frenky monster a je tam jen frenky a číslo...
a u některých jmen chybí nějaký písmena, jméno není celé
Pluto já mám jít někam ani jsi tam nebyl tak jak můžeš vědět o čem mluvím. Tak schválně kam bys zařadil auto co má přelamiovanou střechu do SS? já tedy ne s kategoriama jsou problémy od začátku co to tu děláte místo aby jste byli na mně nasraní a nadávali mně že to říkám tu energii dejte do toho aby jste to zařazování mněli gut. Nebylo by to lepší?

13.05.2007, 00:35 |
Pluto | Upraveno: 2007-05-13 00:36:37
Celica 2.0 GTI Lx tdi turbo: OP

13.05.2007, 00:41 |
Pluto Kleneex: Už jsem zkončil :-))))) Proto to OP (Ozzyho pravidlo)

13.05.2007, 14:42 |
Lada362 | Upraveno: 2007-05-13 14:47:57
Celika ser se do ceho ti neco je a bude klid .Uz nekolikrat se reklo a mas to i v pravidlech ze pri nenaplneni kategorii se kategorie slucuji a auto se presune do jine kategorie a kdyz to neni vylozene extrem a nema na to ani vykon proc by nemel bejt v SS??? Opravdu dokud si se neobjevil byl klid zas jednou vylezes a delas problemy.Daryl uz te jednou z fora kuli blbejm kecum smazal prihlasil ses pod timhle nidckem a byl doted klid tak si dej pohov dal.Myslel sem ze uz si se zamyslel ale je videt ze ne:-))Bez radsi plnit sklady a nech to do ceho nevidis.Jeste porad cekame jak postavis za 60K to auto co bude tlacit 155 a vejs:-)))
Pro ostatni mezi nama nase vysledky sou na webu skoro nejrychleji kouknete jak dlouho trvaji vysledky z cizich srazu a trenba jak dlouho trvali z ME a ze Sinsheimu:-)))
LADA a ty se taky ser do toho po čem ti něco je blok od daryla nebylo za blbý keci a ty to moc dobře víš tak bud natolik chlap a aspon tu nemel pičoviny a pln si svoje sklady panáčku když už jsi s nima začal. nebyl to vyloženě extrem? no já nevím ale 6 subů není zrovna počet co bývá v SS ale možná se pravidla opět změnili. A pokud mám nechat to do čeho nevidím udělej to taky minimálně jedno auto nepatřilo do B ale do SM ono by to občas chtělo skouknout i výšky předních oken ne jen zadních. Jestli se ti nelíbí že ti lidi říkaj že řazení do kategorií není v pořádku co místo toho abys tu mně řval jsi to řezení skouknul pořádně? Nebo mi chceš tvrdit že všechny auta jsou tam kam patří? Nejsu tu jedinej co vidí že ne ale bohužel jedinej kdo ti to narovinu řekne
Celica2.0GTI: ..."no já nevím ale 6 subů není zrovna počet co bývá v SS ale možná se pravidla opět změnili"...Super Street 5+ ti nic nerika? A ze je tahle kategorie v pravidlech uz odzacatku co tu dB Drag je.A vzhledem k tomu ze SS 3-4 je slouceny se SS 5+ tak soutezici se 6 wooferama je v 3-4,vcetne me.
v ČR ofiko 5+ není že se něco slučovalo nehlídám ale lamino je jasnej extrem a pokud ne tak kluci jdite do toho bude to tu zajímavý.
Nevim jestlis es natvrdlej ale precti si co jsem napsal za prve byl to jedinej extrem takze se posunul do jiny kategorie coz pravidla dovoluji jak jsem ted koukal jiz 6 let:-)))))
za druhe jestli v SS nesmi bejt 6SW tak se asi vazne pravidla zmenili:-))
a jestli sem chlap o tom si klidne muzem promluvit

13.05.2007, 22:39 |
Pluto Celica: Jsi fakt dubová almara, no comment.
uz se na to vyserte nebavi me to furt po vas cist ;-)
LADA to můžem ale je to bezpředmětný. Pluto ne almara ale hlava. Jo pravidla to dovolují ale k čemu jsou když pak klidně proti postaví auta který jsou nesrovnatelný. EMMA tohle nedělá jestli je snaha ušetřit 300 za pohár v extremu je to dosti špatný akorát si nasereš kluky v SS
Je tio paradox postavíš si auto dle mnoha omezení a pak ti tam postaví auto který je provedením úplně jinde to tě přejde chut na cokoliv
jen dotaz. hádáte se o mimoni nebo vyškově??
jestli se něco soutěžícím nelíbilo tak měli podat protest na místě, zrovna tak jsi něco mohl říct ty a ne se v tom rejpat po jaký době na foru
Hotdog mohl ale není to můj boj pokud bych soutěžil a šlo o moji kategorii tak bych protest dal pokud se lidi sami nezčnou starat o konkurenci je to jejich blbost
no vidíš, tak co tu řešíš. a šlo o mimoň?????
no podle toho že tu lítali poláci tak jo šlo o mimon. řeším tu to že i když protest nikdo nepodal tak by šlo ty auta zařazovat pečlivěji
to mas fuk v SM-3-4 byl polak z pulkou prednich tapecu byl bych druhej ted sem skoncil treti jezis jak me to strasne stve asi se pudu obesit ne spacham harakiri-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
v tom případě kdo měl 6 woofrů v SS3-4?? gřegoř tam má 4 a do maluchu se jich taky 6 nevejde
to Celica2.0GTi: precti si to cely zhora az sem. Fakt se placate v nicem. Kazdej ma pravo podat protest. Ne ale po 14 dnech. To uz mas smulu. Tak to prestan pitvat. Krom toho jestli chces nekoho buzerovat za pravidla, tak me. Ja jsem rozdeloval auta do skupin.
Co se tyce toho polaka, tak jsem mu jasne rekl, ze je EXTREM. To, ze to Lada sloucil, je jedna vec. Viz pravidla a jeho pravomoce. Sam polak s tim taky souhlasil. Takze se obe strany na tom dohodly. Posledni, kdo mohl neco rict, byli konkurenti a ti se neozvali presto ze vedeli, že mohou. Tak nevim, co resis. Nikdo ostatni nic nekomentoval, neprostestoval. Myslim, ze nas ukol byl jasny. Zařadit, vysvetlit, odmerit. Ne chodit ke kazdymu a ptat se ho, jestli je spokojenej se zarazenim. Kazdej ma hubu aby neco rekl. Nikdo nic nerekl a proto neni treba to dal rozebirat a delat si zbytecne dalsi nepratele nemyslis?
Tesim se do Myta. Doufam, ze tam prijedes do nejake skupiny - pak muzeme resit tvoje auto.

14.05.2007, 19:35 |
Pluto Děkuji za objasnění zastupujícího Install Judgeho Loonyho. Snad už to Celicovi docvakne.
hlavne jak uz sem i osobne napsal Celikovi loony se na judgeho zaskoluje takze nikdo neni nemylnej my taky delali velky kopance a kopance delaj i ve svete coz bylo videt na ME