Navštíveno 4834x

Co DB Drag neumi EMMA (DE) zvladne bez problemu :-DDDD
Nove Svetove Rekord a to ve ESPL 1 Woofer ;-)
*****312,6 db******
P.S.
Uz vite proc prodavam Pandu :-DDDDDD
P.S. 2:
Doufam ze me EMMAcy te nezabijou :o)

proc ja vypadam jako Helmut?? ;-)
je to soucet 2 hodnot, pri uzavrenem a otevrenem auta...

08.05.2007, 21:45 |
petis Kleneex a Helmut:-)))))))))))))))))))))))
aj keby to bol sucet je to 155dB na jedno meranie co je na 1 woofer na emme dist vela
je to hodne, ale pri otevrenem aute se nameri vic, takze to tak nerealne nevidim...
ja to nerealne vidim:-))))) hlavne u mereni Emma sou vysledky uplne jinde nez u nas:-((
hosi nez zacne valka tak tam melo byt:
Punkte (pro ne nemce) body a ne db ;-)
asi vas jeste moc na emme nebylo co?
:o))))))))))))))))))))))))))))))))
kleneex: ale 312 bodů je zase dost málo. když se podívám na výsledky z mimoně tak šestej měl 323 bodů a vítěz měl 349,8
Goldies: ne vždycky tomu tak je. já otevřenej tlacim mín
Hotdog ver tomu ze to maji byt body ;-)
tak to není nic moc v tom případě... na erste platze :-)
to je divný, součet všech bodů to bejt nemůže, prtože to by bylo na erste platz opravdu málo. Spíš to je součet SPL se zavřenym a otevřenym autem a pak je to na 1 pětadvacítku celkem masakr...
Co blbnete, mrknete kolik se ted tlaci v espl, aby to bylo jen 2x spl je nesmysl. Nejspis byla jen slaba ucast a malo bodiku za install a design.
je to tak, staci mrknout na emmanet.de

i tak mi to přijde zatraceně málo...
to jo, nejak malo tech bodu davaj u sousedu
v CR jsou hodni rozhodci :)))

09.05.2007, 23:34 |
erix7 (K)
no chybycka se vloudila, neni to dB ale soucet bodu, jako uz vlastne dal radek FM i dokaz.
pokusam sa predstavit co by tych 312,6 db dokazalo.....asi by to zrusilo vsetky skla na oknach v okruhu desiatok metrov (-8

11.05.2007, 13:06 |
erix7 (K)
feero, na zemi je maximalnao mozna hodnotia zmerania akustickeho talku 180db. to by si mohol vediet, takze takoto hodnota by na zemi neurobila nic.